Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 152

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 mar 2008, 15:45

Mecz przopominal mi spotkanie Barcelona z Velencia sprzed tygodnia, totalna dominacja, jedna kontra i 1:0. Tylko, ze my dalismy rade jeszcze strzelic bramke w koncowce. Kuszczaka nie ma co za bardzo obwiniac, bardziej dwaj obroncy sie pomylili (Anderson i Vidic chyba).

Diarra man of the match dla mnie. Dziwie sie, ze ani Chelsea ani Arsenal go nie chcieli.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 mar 2008, 15:46

BaSSu pisze:Pierdol Się :]

Kuszczak [*]
Nie ma to jak kultura osobista. Ciekawe czy znasz takie pojęcie :think: Obawiam sie, ze nie.

A co do Man Utd, to dobrze, ze przegrali, im wiecej niespodzianek, tym ciekawiej :P

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 mar 2008, 15:49

Piłka nie zawsze jest sprawiedliwa, przewazalismy caly mecz, sedzia nie podyktowal dwoch jedenastek dla nas za to w prezencie wyrzucil Kuszczaka z boiska. Karny w tej sytuacji byl pewny, ale czerwona kartka? Bez jaj....
Tak naprawde to slabo zagral chyba tylko Roo, reszta to poprostu pech i niefart. Szkoda ze w tak waznym meczu.

Awatar użytkownika
PiotRoo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 08 mar 2008, 15:57

Ludzie przyjrzyjcie się dokładnie, Tomek go nawet nie dotknął, a jedyny kontakt jaki miedzy nimi był to jak Baros po chamsku mu w kipę przywalił!! Nie dość, że dominacja absolutna, frajersko zwalone akcje Roo do spółki z Tevezem i Carricka to jeszcze wypaczony wynik meczu... United zostało OKRADZIONE i każdy przy zdrowych zmysłach się z tym zgodzi.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 mar 2008, 16:12

PiotRoo pisze:Ludzie przyjrzyjcie się dokładnie, Tomek go nawet nie dotknął, a jedyny kontakt jaki miedzy nimi był to jak Baros po chamsku mu w kipę przywalił!! Nie dość, że dominacja absolutna, frajersko zwalone akcje Roo do spółki z Tevezem i Carricka to jeszcze wypaczony wynik meczu... United zostało OKRADZIONE i każdy przy zdrowych zmysłach się z tym zgodzi.
Czerwona kartka dla Barosa powinna byc! :lol:

Awatar użytkownika
PiotRoo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 08 mar 2008, 16:20

No i po co rżniesz głupa? Nawet gdyby ktoś tam się dopatrzył faulu (choć nie wiem którego) to na jakiej podstawie czerwona kartka? Byli jeszcze obrońcy. Jak już sędzia taki spostrzegawczy to czemu nie dał nam ewidentnego karnego na Crisie i wyimaginowanego na Nanim?...

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 08 mar 2008, 16:20

Pozdrowienia dla lupka.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 mar 2008, 16:20

John Travolta pisze:reszta to poprostu pech i niefart
Z tym się zgdzić nie mogę. Taki Scholes- rozumiem legenda, symbol...ale jak [k****] środkowy pomocnik z zadaniami ofensynymi może być nie widocznyw meczu :? Musze przyznać chyba tylko dwa razy stracił, wysztkie inne podania grane do najbliżeszego partnera z zerowym ryzkiem. Do tego truchtanie w miejscu i gra na alibi :roll: Jeden-dwa mecze na przyzwoitym poziomie to troche za mało...Powiem szczerze że zbiera mnie na wymioty oglądajać tak pasywnego Scholesa. Przyczepiłem się, ale starsznie mnie dzisiaj irytował.

Jeszcze rotacja gdzie co mecz jest inna para środkowych pomocników :?
Wejście Andersona-katastrofa.

Rooney, walczy tylko że on jest od strzelania a w tym sezonie ilość zmarnowanych setek przez niego to jakaś parodia.
Jego wielki boiskowe jaja widoczne przy wślizgach na własnej połowie, kurczą się w sytacjach sam na sam do rozmiarów draży korsarz :o

Kuszczak- można się czepiać, można się nie czepiać, ale takimi występami to on Fergusonowi nie udowodni że zasługuje na grę w podstawowej jedenastce.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 mar 2008, 16:30

Rossi pisze:Kuszczak- można się czepiać, można się nie czepiać, ale takimi występami to on Fergusonowi nie udowodni że zasługuje na grę w podstawowej jedenastce.
I całe szczęście, bo nie zasługuje. A te pieprzenie, że jest zajebisty tylko dlatego, że jest Polakiem zasługuje na któtkie, guru'owskie podsumowanie - [*]. Kuszczak zagra 45 minut raz na 2 miesiące, a i tak wszystko spierdoli.

A z The Treble zawsze jest taka gadka, wiadomo co z tego wychodzi.

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 08 mar 2008, 16:40

Że niby Kuszczak winny jest porażki ? hehe

dobre sobie

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 mar 2008, 16:42

Nie, tak dla rozgrzewki wpieprzył się w nogi Barosa, żeby Rio miał trochę rekreacji na bramce.

A najlepsze jest to, że rozwaliliśmy Arsenal tylko po to, żeby w następnej rundzie frajersko odpaść z Portsmouth. Żenada na całego.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 mar 2008, 16:50

Internacjonalistyczny pisze:Że niby Kuszczak winny jest porażki ? hehe

Ja go nie obwiniam. Tylko że jeżeli się drugim bramkarzem w tak wielkim klubie z aspiracjami na nr 1 to gdy się dostanie okazje trzeba bronić piłki, nie do obrony :]

Tomek tego jak do tej pory nie pokazał i już czekam na Fostera, niech on się wykaże :] Jak da rade to Polak może pakować walizki, ja płakać nie będe.

ps. Odnoasze się nie tylko do tego spotkania ale całej dotychczasowej kariery Kusczaka na OT.

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 08 mar 2008, 17:26

Ja się odnoszę do słów Giggsy, który ewidentnie widzi winę porażki w Kuszczaku, a przecież można było strzelić 2 gole i byłoby okej, ale Manchester nie zdobył nawet 1 bramki, a Kuszczak za ofensywę odpowiedzialny raczej nie jest.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2008, 17:39

Meczu nie oglądałem, studiowałem asemblera :D a szkoda, bo pewnie był ciekawy mecz. Diarra podobno na poziomie zagrał, to dobrze.
The treble nie ma i nie będzie. Ciekawe czy kolega lupek zajrzy na forum.

ManU przegrało, choć grał Rooney ... hmm, nic nie trwa wiecznie.

W sumie to się ciesze, może niektórzy [mniej liczni] kibice United troche ochłoną :]

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 08 mar 2008, 17:45

My mamy Fabiana, Wy macie Kuszczaka. Kto jest lepszy oceńcie sami ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”