Zico_FCI pisze:Grodzisk ostro pociska na początku tej rundy. Trzy mecze, 9 punktów, bilans bramkowy 10-0, a mógłby być nawet lepszy.
Tak forma Dyskoboli Grodzisk w przyszłości Śląska Wrocław jest wysoka, wszystko wskazuje, że nadal taka będzie, więc nie mamy viceMP i pucharu Uefa w przyszłym sezonie.
Ta dobra dyspozycja Groklinu sprawiła, mam pretekst do wprowadzenia mojego organizmu w stan upojenia alkoholowego przy pomocy piwa VIP (trzy już wypiłem, siedem mi zostało)
No i taka mała ciekawostka. Na tym piwie widnieje taki napis:
"Piwo dla ludzi z charekterem, którzy wiedzą co jest w życiu naprawdę ważne i wiedzą , jak to osiągnąć" (AUTENYK! Piwo kosztuje w zacnym dyskoncie spożywczym Biedronka 1.39 zł i ma 7.2% Polecam!)
Ps: Cieszą klęski naszych rywali z czołówki. Dziś Korona znowu przegrała i to u siebie 0 - 2 z Ruchem Chorzów, Lech zaledwie zremisował ze słabym Widzewem 1 - 1 i na wiosnę idzie mu słabo, a więc rywale w walce o puchar Intertoto tracą punkty, cudownie puchar Intertoto znowu będzie nasz! Trzecie miejsce też!
Ps2: Cudem na miarę Donalda Tuska Włodar zwany Nędzą strzelił bramkę dla Zagłębia Lubin. Comgratulejszon.
Ps3: Ale w Zabrzu były Yaya. W końcówce w obu bramkach stanęli obrońcy, dawni kumple z repry czyli Radek "Tata" Kałużny i Tomek "palisz lighty czy Hajty?". Takie rzeczy tylko w OE.