1/8 finału LM - Liverpool vs Inter

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 mar 2008, 23:25

maestro pisze:Pewnie wielu sędziów nie pokazałoby w tej sytuacji czerwieni, by nie psuć widowiska ale sędzia podjął taką decyzję.
I to jest najgorsze, albo ktoś zasługuje na kartkę i ją dostaje niezależnie czy widowisko na tym ucierpi albo nie zasługuje i jej nie dostaje. A te żółte dzis obie były słuszne :]
Zico_FCI pisze:W przeciwieństwie do kibiców pewnego rzymskiego klubu po błędach sędziowskich na niekorzyść Interu nie płaczę, że sędzia był przekupiony. Rolling Eyes
Nie wiem co wypisują kibice Lazio. A ja nigdy nie mówiłem że kupujecie sędziów i jestem najdalszy od szukania jakichś teorii spiskowych. A co do mojej wypowiedzi którą zacytowałeś to też nie za bardzo do ciebie pasuje bo z tego co akurat przeczytałem to ty potrafiłeś zauważyć błędy sędziego. A byli tacy co niemal uważali to za normalne.
Zico_FCI pisze:Nie zwalam wszystkiego na sędziego
:arrow:
Zico_FCI pisze:szkoda, że o losach tego dwumeczu zadecydowali sędziowie. Torres załatwił obie czerwone
PS Benayoun też dostał kartkę tylko za próbę uderzenia łokciem a w sumie nikogo nie uderzył :>

Torres :rydzyk:

Wróć do „Puchary Europejskie”