---> Rap <---

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post autor: cloner » 14 mar 2008, 11:15

Drinka?!
Od tego sie to zaczyna, ale co Ty mozesz wiedziec.
Ty skąpo ubrana szmato! Może po prosty ominiemy te zbędne formalności i od razu mi obciągniesz. (Wersja którsza: "Ssij mój ch...")
Nie wszystkie laski, ktore są skąpo ubrane to szmaty :P
Colner, powiedz mi dlaczego mam wrażenie, że mój kot jest bardziej dojrzały emocjonalnie od Ciebie? Zgrywasz twardziela-jełopa, bo masz przerost tarczycy, czy faktycznie jesteś takim debilem? To było pytanie retoryczne. (To znaczy takie na, które nie musisz odpowiadać, odpowiedz jest oczywista)
Nie wiem dlaczego masz takie wrazenie, ja tylko napisalem kilka słów o plycie Pezeta, ja raczej nie mam takiego zycia. Co prawda imprezuje w weekendy, ale nie korzystam z przypadkowych znajomosci klubowych ;) Niepotrzebne mi takie laski.

Aaaa, i nie interesuje mnie to, iz chciales zrobic z tego pytanie retoryczne. Napisales takie bzdury, ze musialem sie do tego jakos ustosunkowac.
Dla takich własnie postów wart czytać to forum. Myslicie, że najzacniejsi są Chłopaczek, piwus, KJ, fieldy itd. NIE! To cloner jest esencją tego forum!
To ja akurat wiem, to dla mnie tu wiekszosc wchodzi. A gdy cloner nic nie napisze, to wtedy wiekszosc sie nudzi i wychodzi, a tak moze poczytac i czasem sie posmiac. Jedni sie smieja, bo ich to naprawde smieszy, ale inni - niestety w wiekszosci - z politowania nad osobnikiem.

I tyle. A rapu nie slucham, bo mnie franz wku*wia :lol: Przerzucilem sie na metal :twisted:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”