Od tego sie to zaczyna, ale co Ty mozesz wiedziec.Drinka?!
Nie wszystkie laski, ktore są skąpo ubrane to szmatyTy skąpo ubrana szmato! Może po prosty ominiemy te zbędne formalności i od razu mi obciągniesz. (Wersja którsza: "Ssij mój ch...")
Nie wiem dlaczego masz takie wrazenie, ja tylko napisalem kilka słów o plycie Pezeta, ja raczej nie mam takiego zycia. Co prawda imprezuje w weekendy, ale nie korzystam z przypadkowych znajomosci klubowychColner, powiedz mi dlaczego mam wrażenie, że mój kot jest bardziej dojrzały emocjonalnie od Ciebie? Zgrywasz twardziela-jełopa, bo masz przerost tarczycy, czy faktycznie jesteś takim debilem? To było pytanie retoryczne. (To znaczy takie na, które nie musisz odpowiadać, odpowiedz jest oczywista)
Aaaa, i nie interesuje mnie to, iz chciales zrobic z tego pytanie retoryczne. Napisales takie bzdury, ze musialem sie do tego jakos ustosunkowac.
To ja akurat wiem, to dla mnie tu wiekszosc wchodzi. A gdy cloner nic nie napisze, to wtedy wiekszosc sie nudzi i wychodzi, a tak moze poczytac i czasem sie posmiac. Jedni sie smieja, bo ich to naprawde smieszy, ale inni - niestety w wiekszosci - z politowania nad osobnikiem.Dla takich własnie postów wart czytać to forum. Myslicie, że najzacniejsi są Chłopaczek, piwus, KJ, fieldy itd. NIE! To cloner jest esencją tego forum!
I tyle. A rapu nie slucham, bo mnie franz wku*wia