Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 24 mar 2008, 22:44
PiotRoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 24 mar 2008, 22:46
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 24 mar 2008, 22:51
PiotRoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 24 mar 2008, 22:54
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 24 mar 2008, 22:57
PiotRoo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 25 mar 2008, 2:32
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: agent_007 » 25 mar 2008, 9:01
agent_007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 25 mar 2008, 11:13
agent_007 pisze:Na początku witam na forum Smile
I od razu mam do was pytanie. A mianowicie jaki trening najlepiej zastosować dla młodych grajków, którzy maja opis - Wielki talent - żeby sie rozwinęli w zawodników klasy światowej ?
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: agent_007 » 25 mar 2008, 11:42
Ogrywać tzn ile meczy im dawać? bo w sumie takich grajków mam 3 z czego jeden mało gra(ale gra) a 2 pozostałych jest w podstawowym składzie wiec grac grają b.dużo bo praktycznie to moje filary (na swoich pozycjach najlepsi w klubie już w młodym wieku) tylko pytanie czy mogą tak dużo grać czy lepiej im to troche ograniczyć??THEMANIEK pisze:
Powiem Ci że głównym czynnikiem aby w takowego ich przemienić jest ogranie, parametry naprawdę są średnio ważne, staraj sie ich ogrywać u siebie bądź jeśli wiesz ze nie mają na to szans wypożycz do słabszego klubu.
agent_007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 25 mar 2008, 11:58
Niedawno na forach SI jajogłowi od FM udowodnili, że rozwój piłkarza zależy od różnicy w PA/CA piłkarza i intensywności treningu. Dziwi mnie to, ale tak jest faktycznie - zwiększyłem bazę treningową, a moi piłkarze nadal się nie rozwijają, jakbym tego chciał. Zwiększyłem intensywność treningu - przyszły kontuzje, ale i krótkotrwały (przez to, że zaraz obniżyłem intensywność) duży postęp.agent_007 pisze: I od razu mam do was pytanie. A mianowicie jaki trening najlepiej zastosować dla młodych grajków, którzy maja opis - Wielki talent - żeby sie rozwinęli w zawodników klasy światowej ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: agent_007 » 25 mar 2008, 12:01
Skoro tak to zwieksze intesywność treningu ze średniego do maksimum zobaczymy czy atrybuty podskczaWilmore pisze:Niedawno na forach SI jajogłowi od FM udowodnili, że rozwój piłkarza zależy od różnicy w PA/CA piłkarza i intensywności treningu. Dziwi mnie to, ale tak jest faktycznie - zwiększyłem bazę treningową, a moi piłkarze nadal się nie rozwijają, jakbym tego chciał. Zwiększyłem intensywność treningu - przyszły kontuzje, ale i krótkotrwały (przez to, że zaraz obniżyłem intensywność) duży postęp.agent_007 pisze: I od razu mam do was pytanie. A mianowicie jaki trening najlepiej zastosować dla młodych grajków, którzy maja opis - Wielki talent - żeby sie rozwinęli w zawodników klasy światowej ?
Ogranie daje piłkarzowi doświadczenie, ale w FM to tylko ładnie brzmi - z własnych gier w Milanie wyciągnąłem wniosek, że piłkarz nie potrzebuje grać, by się rozwijać - wielkie talenty trzymałem w rezerwach, które nic nie grały, a jednak ci piłkarze się rozwinęli - i dopiero po wzroście atrybutów lądowali w pierwszym zespole.
agent_007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 25 mar 2008, 12:16
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 25 mar 2008, 12:19
Jak dasz maksimum, to gwarantuję Ci parę zerwanych ścięgien, złamane nogi, kontuzje bioder i inne dramaty piłkarskie.agent_007 pisze:Skoro tak to zwieksze intesywność treningu ze średniego do maksimum zobaczymy czy atrybuty podskcza
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 25 mar 2008, 12:21
peepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio