Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 mar 2008, 17:54
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: miki78 » 28 mar 2008, 18:39
miki78
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pierog » 28 mar 2008, 20:08
Pierog
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 28 mar 2008, 22:26
Pierog pisze:Krzyn nadal potrafi dobrze uderzyć , podaje też nie kiepsko - więc nie bardzo wiem co go trzyma w Wolfsburgu tak naprawdę ..
bufu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 mar 2008, 22:38
Van der Vaart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2008, 22:40
To wyjdź i strzel.Van der Vaart pisze:Wielka mi rzecz - strzelić bramkę Hansie Rostock Rolling Eyes
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 mar 2008, 22:42
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 28 mar 2008, 22:48
Tak i co jeszcze...może frytki do tego. A na poważnie ważne,że Jacek zagrał i strzelił bramkę bo to może jest szansa dla niego, a na Euro Jacek w wysokiej formie nam się przydaVan der Vaart pisze:Jak mi załatwisz transfer do Wolfsburga, to proszę bardzo
bufu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 14 maja 2008, 17:16
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 maja 2008, 8:07
I tak będą dośc przeciętniVan der Vaart pisze:Ciekawa ekipa robi się w Bochum, które dokonało już dwóch transferów: wykupienie z Schalke wypożyczonego tylko w obecnym sezonie Mimouna Azaouagha oraz transfer Paula Freiera z Leverkusen.
No tu już może być bardziej interesująco - jesli potwierdzi się transfer Zaccardo, dojdzie to tego Barzagli, to już w obronie Wilki będą duuużo mocniejsi niż ostatnio. A ofensywę mają już teraz niezgorszą - gdyby doszedł do tego Misimovic, to mogą na stałe zakotwiczyć w czołówce BLVan der Vaart pisze: Zacne wzmocnienia zapowiada też VFL Wolfsburg, któremu pieniędzy na pewno nie zabraknie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siano1123 » 24 paź 2008, 20:57
siano1123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Squirel » 29 gru 2008, 19:53
Ribery w Realu...może marzenie się spełniFrancuski pomocnik Bayernu Monachium, Franck Ribéry, wypowiedział się na łamach prasy, że w stolicy Bawarii czuje się dobrze, ale jednocześnie nie ukrywa, że kuszą go również inne wielkie kluby, a w szczególności Real Madryt. "Bayern jest wśród najlepszych klubów na świecie i dobrze mi tutaj. Ale to chyba oczywiste, że inne wielkie kluby również działają na wyobraźnię - Real Madryt, Barcelona, Chelsea czy Manchester United. Nie mam ulubionego klubu, ale muszę przyznać, że ze względu na historię najbardziej podoba mi się Real Madryt", przyznał Francuz w wywiadzie dla dziennika Kicker.
Ribéry, który przez wyżej wspomniany dziennik Kicker został ogłoszony "Człowiekiem roku 2008", wypowiedział te słowa zaraz po tym, jak działacze Bayernu Monachium publicznie ogłosili, że zamierzają polepszyć warunki obecnego kontraktu Francuza.
Squirel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 gru 2008, 21:52
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 gru 2008, 23:48
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 gru 2008, 0:34
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio