F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 32

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 21:29

zawdi pisze:
smitu pisze:po prostu twoje wypowiedzi sa takie jakby barca byla niewiadomo jak wielka potega, mistrzem nad mistrzami
po prostu zle interpretujesz moje wypowiedzi, a to ze jest najlepszym klubem na swiecie to swoja droga, bez odbioru

no i znow to samo, czasem to zal mi ciebie :? :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sty 2005, 21:51

smitu pisze:no i znow to samo, czasem to zal mi ciebie :? :twisted:
z tym zalem to chyba przesadziles!! nie uwazasz?? :evil: :evil: :evil:

nie wiem jak mozna kibicowac realowi, dla mnie to jest totalna abstrakcja, a abstrakcyjne myslenie mam opanowane bardzo dobrze i mimo to nie rozumie. ale co to mnie obchodzi kto komu kibicuje, to nie moja sprawa, ja moge sie tylko dalej dziwic. nie jest tak ze nie lubie kibicow realu, tak samo moge nie lubic kibica barcy, nie lubie tego klubu i tyle.
ale jezeli mi wyjezdzasz z jakims zalem, ze niby zal ci mnie, co znaczy dokladnie to samo, ze dla ciebie jestem zalosny, to w tym momencie jestem w pelni antagonistycznie do ciebie nastawiony. otoz zalosny nie jestem, nigdy nie bylem i chyba nie bede, i nie zycze sobie aby ktos mnie w ten sposob obrazal! jezeli tak uwazasz, to znaczy ze nie mam z toba o czym gadac, nie ten poziom!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 22:10

zawdi pisze:
smitu pisze:no i znow to samo, czasem to zal mi ciebie :? :twisted:
z tym zalem to chyba przesadziles!! nie uwazasz?? :evil: :evil: :evil:

nie wiem jak mozna kibicowac realowi, dla mnie to jest totalna abstrakcja, a abstrakcyjne myslenie mam opanowane bardzo dobrze i mimo to nie rozumie. ale co to mnie obchodzi kto komu kibicuje, to nie moja sprawa, ja moge sie tylko dalej dziwic. nie jest tak ze nie lubie kibicow realu, tak samo moge nie lubic kibica barcy, nie lubie tego klubu i tyle.
ale jezeli mi wyjezdzasz z jakims zalem, ze niby zal ci mnie, co znaczy dokladnie to samo, ze dla ciebie jestem zalosny, to w tym momencie jestem w pelni antagonistycznie do ciebie nastawiony. otoz zalosny nie jestem, nigdy nie bylem i chyba nie bede, i nie zycze sobie aby ktos mnie w ten sposob obrazal! jezeli tak uwazasz, to znaczy ze nie mam z toba o czym gadac, nie ten poziom!

nie zal mi ciebie tylko twego podejscia, do tego jak wielka jest barca i zalosny nie jestes, z tego co piszesz wynika ze jestes inteligentny i za takiego cie mam, do tego uwazam ze na wiele tematow, masz duzo do powiedzenia ciekawych rzeczy, tylko ze zraza mnie to twoje podejscie, sorry no ale tak jest :twisted: przepraszam cie jezeli cie w jakis sposob obrazilem nie to bylo moim celem :? piszesz momentami tak jakby barca byla lepszym klubem od realu a nie jest i za tym przemawia historia i nawet gdybys chcial tego nie zmienisz, nasza klotnia czy wymiana pogladow jest bezcelowa, ale chce to wyjasnic bo lubie z toba konwersowac na forum i nie chce bys byl antagonistycznie wobec mnie nastawiony :cry:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 sty 2005, 0:08

smitu pisze:nie zal mi ciebie tylko twego podejscia, do tego jak wielka jest barca i zalosny nie jestes, z tego co piszesz wynika ze jestes inteligentny i za takiego cie mam, do tego uwazam ze na wiele tematow, masz duzo do powiedzenia ciekawych rzeczy, tylko ze zraza mnie to twoje podejscie, sorry no ale tak jest :twisted: przepraszam cie jezeli cie w jakis sposob obrazilem nie to bylo moim celem :? piszesz momentami tak jakby barca byla lepszym klubem od realu a nie jest i za tym przemawia historia i nawet gdybys chcial tego nie zmienisz, nasza klotnia czy wymiana pogladow jest bezcelowa, ale chce to wyjasnic bo lubie z toba konwersowac na forum i nie chce bys byl antagonistycznie wobec mnie nastawiony :cry:
podejscia rowniez nie mam zalosnego, przynajmniej tak mi sie wydaje. nie pisze momentami, ze barca jest lepszym klubem od realu, tylko pisze tak zawsze. tych pierwszych pieciu pucharow europy realu wogole nie licze, bo to wielka lipa wtedy byla. nie lubie tego klubu.
do ciebie nic nie mam, tylko nie wal takich tekstow, bo pomimo, ze mam swietne poczucie humoru :lol: to w pewnych kwestiach jestem bardzo drazliwy. mozesz tego nie wiedziec, bo mnie nie znasz, dlatego oki, wybaczam. :lol:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 0:17

Oj dziewczyny, dziewczyny :lol: :lol: Nie lepiej na PW ? :) A tak poważnie to nigdy siebie nie przekonacie gdyż jesteście kibicami dwóch wrogich sobie klubów i nie dojdziecie chyba do kompromisu :arrow: Barca na topie to Smitu zły :lol: i odwrotnie :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 sty 2005, 0:37

Uchi_UfFy pisze:Oj dziewczyny, dziewczyny :lol: :lol: Nie lepiej na PW ? :) A tak poważnie to nigdy siebie nie przekonacie gdyż jesteście kibicami dwóch wrogich sobie klubów i nie dojdziecie chyba do kompromisu :arrow: Barca na topie to Smitu zły :lol: i odwrotnie :)
dziewczyna nie jestem i nie zycze sobie by ktos mnie w ten sposob obrazal :lol: :lol: :lol:
doskonale zdaje sobie z tego sprawe (co do kompromisu).
zeby juz skonczyc z offtopicami: riquelme ma juz 9 trafien i pewnie drugie tyle jak nie wiecej asyst, niech jak najszybciej wraca na camp nou.
nie zauwazyliscie jaki ten sezon jest dziwny w kazdej z 3 czolowych lig (sorki dla kibicow bundesligi) pierwsza druzyna ma duza przewage nad nastepna, i nie zanosi sie, by sie cos mialo zmienic, strasznie nudny ten sezon.

p.s. roma dzisiaj swietnie zagrala :D
p.p.s. ojciec mojej znajomej mowi na xaviera bialy murzyn :lol: :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 12:09

zawdi pisze:
Uchi_UfFy pisze:Oj dziewczyny, dziewczyny :lol: :lol: Nie lepiej na PW ? :) A tak poważnie to nigdy siebie nie przekonacie gdyż jesteście kibicami dwóch wrogich sobie klubów i nie dojdziecie chyba do kompromisu :arrow: Barca na topie to Smitu zły :lol: i odwrotnie :)
dziewczyna nie jestem i nie zycze sobie by ktos mnie w ten sposob obrazal :lol: :lol: :lol:
doskonale zdaje sobie z tego sprawe (co do kompromisu).
zeby juz skonczyc z offtopicami: riquelme ma juz 9 trafien i pewnie drugie tyle jak nie wiecej asyst, niech jak najszybciej wraca na camp nou.
nie zauwazyliscie jaki ten sezon jest dziwny w kazdej z 3 czolowych lig (sorki dla kibicow bundesligi) pierwsza druzyna ma duza przewage nad nastepna, i nie zanosi sie, by sie cos mialo zmienic, strasznie nudny ten sezon.

p.s. roma dzisiaj swietnie zagrala :D
p.p.s. ojciec mojej znajomej mowi na xaviera bialy murzyn :lol: :lol:

ej no sorry ale dziewczyna nie jestem 8)

qrde riquelme dobry jest, pomyslec ze niegdys barca go nie chciala a teraz, wroci jako bohater villarealu :D i pewnie w barcie bedzie rownierz wymiatal :D, nie wiem w ogole po co sprowadzali guliego jak mogli zawrocic z wypozyczenia riquelme :?

co do przewagi druzyn ze szczytu tabeli :D przypomne tylko zeszly rok, przewage realu, 3 lata temu przewage Bayeru, rok albo dwa lata temu ManU :D

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 01 lut 2005, 13:34

jebać te pierdolone kurwy z barcelony, h u j wam w dupe nygusy jebane....

barca szmaciana była jest i bedzie........

i co wy na to katalońskie pizdy.......

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 01 lut 2005, 13:44

Matys90 pisze:jebać te pierdolone kurwy z barcelony, h u j wam w dupe nygusy jebane....

o ziomek złapie wp :P :D
niech zgadne ile bedzie. Mi sie zdaje ze 2 zalapiesz w lepszym przypadku bedzie 3 :D :lol:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 01 lut 2005, 14:17

Matys90 pisze:jebać te pierdolone kurwy z barcelony, h u j wam w dupe nygusy jebane....

hmmm, licze na jakieś 4 wp :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 14:19

chyba zes troche przesadzil !!

:( :( :( :lol: :lol: 8) :? 8)

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 lut 2005, 14:55

Ja bym zbanowal za cos takiego...Inaczej tego typu wybryki sie nigdy nie skoncza :?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 lut 2005, 15:11

też bym go zbanował :P trzeba w koncu zrobic pożdek z takimi "wybrykami natury" !!!!
widac ze kibic realu chyba przechodzi załamanie nerwowe :P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 15:32

ja licze na bana, ciekawe czy jest taki glupi czy ma dynamiczne IP :evil:

w wieku 14 lat chyba cos niedobrego sie dzieje z dziecmi. co nie matysie90-rocznik?? :lol: :lol: :lol:

p.s. nygusy :lol: - dobre :lol: , za chwile mama ci da klapsa jak sie dowie co ty w internecie piszesz

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 01 lut 2005, 15:43

nie podobasz mi sie kolego... do RZĄDU FORUM: ban jest najbardziej odpowiedni nie jest ten typ na forum od wczoraj a po 2 tych wulgaryzmoof jest tyle ze widac ze jest to specjalni zrobione dla prowokacji...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”