AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 401

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 01 kwie 2008, 14:56

nestinho_acm pisze:Podobno w przerwie meczu z Atalantą Maldnini wpadł w furię.
Ja się kibicom nie dziwie, Maldini powinien to zrozumieć
Choć z drugiej strony nie dziwie się Maldiniemu...Ehh..szkoda że woóle to czegoś takie może dojść.
Kibice gwizdali od '5 podczas meczu z Atalantą. Gdy Milan stracił bramkę na 0-2 to Maldini zwrócił się w stronę kibiców na Curva Sud i bił im brawo. Oczywiście ironicznie. Wczoraj widziałam gdzieś zdjęcie z tej sytuacji. Później postaram się wkleić (jak znajdę). Nie jest ciekawie i Paolo o tym doskonale wie. Aż nieprawdopodobne, że Il Capitano wpadł w furię, acz możliwe. Mam tylko nadzieję, że to otworzy również oczy Silvio, Gallieniemu i Braidzie (o córce Silvio nie wspomnę, bo żal.pl).

pozdrawiam

PS. nestinho_acm, możesz dać link do wypowiedzi Mariny?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 01 kwie 2008, 15:12

Haha Ale ten Prima Aprilis mnie Denerwuje , Maldini w Newcastle :lol: .

Dobrze ze klub zdementowal tego Ceasara :oops:
A ta wypowiedz Mariny to na Acmilan24.com

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 01 kwie 2008, 15:16

Ja bym wolała oryginalny link do jej wypowiedzi ;)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 kwie 2008, 15:58

myhalek_acm pisze:Haha Ale ten Prima Aprilis mnie Denerwuje , Maldini w Newcastle .
Ja bym sie tak nie smial. Newcastle buduje potege i poszukuje mlodych, zdolnych, a zarazem glodnych gry zawodnikow. Dlatego nie dziw sie, ze sa zainteresowani Maldinim. :roll:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 732

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 kwie 2008, 16:06

A ta wypowiedz Mariny to na Acmilan24.com

no wlasnie przeczytalem ja i sam nie wiem czy to prawda czy prima aprilisowy zart.choc przypominajac sobie inne wypowiedzi tej osoby to nic nie wiadomo

co do zachowania kibicow to wcale sie im nie dziwie.nie po to wydawali duze pieniadze na karnety by ogladac taka zenade i sluchac glupkowatych wypowiedzi Łysej paly ancelottiego i berlusconiego.

Ja bym sie tak nie smial. Newcastle buduje potege i poszukuje mlodych, zdolnych, a zarazem glodnych gry zawodnikow. Dlatego nie dziw sie, ze sa zainteresowani Maldinim.
taki status u nas maja Favalli Cafu Serginho Brocchi.Maldini juz ma status doswiadzczonego pilkarza

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 kwie 2008, 19:08

No to widze że portal acmilan24.com nabrał kilka osób z newsem o tym jak to Marina powiedziała że przez 2 lata nie będą inwestować w klub :wink:

Galliani dzisiaj w wywiadzie powiedział że my kibicie nie możemy zapominać o ubiegłym roku.Że jak Fani gwizdali w pierwszej połowie to zapomnieli co wygrali w ciągu ostatnich 5 lat.Ale chyba zapomina że tak wielki klub ba chyba w ciągu ostatnich kilkunastu lat najbardziej utytułowany w Europie zajmuje w tej chwili 5 miejsce i prezentuje sie bardzo słabo.Nie jest mu wstyd że troche przyczynił się do tego :?:
Trzeba tez powiedzieć że patrząć na gre kilku zawodników wydaje się że albo uważają że wszystko jest w porządku albo mają w dupie który to będzie Milan a to troche jest brak szacunku do prezentowania danych barw klubowych.Paolo w niedziele ironicznie klaskał w strone Curva Sud jak gwizdali kiedy było 2-0.A pytam co mieli zrobić :?: Skoro na leje na San Siro Empoli czy inne drwale Serie A.Przegrywamy mecz za meczem to może niech Maldini ironicznie poklaszcze do swoich kolegów z drużyny którym zwyczajnie się nie chce ruszyć duupy i walczyć do upadłego.Il Capitano szacunek za to co robi bo chociaż walczy za wszystkich a jego lata mu na wszystko już nie pozwalają.
Wydaje mi się że jeżeli w głowach sobie wszystko poukładają to zajmiemy 4 miejsce natomiast jeżeli nie wygramy meczu z Calgiari to zapomnijmy o Lidze Mistrzów.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 kwie 2008, 20:12

Ja wypowiedź Gallaniego postanowiłem przemilczeć. Gość ma już swoje lata, trzeba być wyrozumiałym.

Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 05 kwie 2008, 19:51

Oficjalne składy:

MILAN: Kalac; Bonera, Kaladze, Maldini, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Kakà, Inzaghi.

CAGLIARI: Storari; Ferri, Lopez, Canini, Agostini; Fini, Conti, Biondini; Cossu; Foggia, Matri.

Brak Pato...No Carlo kombinuje jak widać. Oby coś z tego wyszło.
Forza Milan!

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 kwie 2008, 20:02

Dupa Blada bedzie , szczegolnie jezeli Pipo z przodu a Kaladze na obronie , O Seedorfie wogle nic nie bede mowil bo szkoda klawiatury na to co on gra

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 kwie 2008, 21:07

:shock: czy ja dobrze widzę, czy widzę dzisiaj, pierwszy raz, od długiego czasu*, Milan któremu chce sie grać i co najważniejsze mu to wychodzi?

Bo jak nie to znaczy, że jestem pijany, a nic dzisiaj nie piłem :P

* a ogladam mecze Milanu prawie wszystkie :wink:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2008, 21:29

czy ja dobrze widzę, czy widzę dzisiaj, pierwszy raz, od długiego czasu*, Milan któremu chce sie grać i co najważniejsze mu to wychodzi?
noz na gardle wiec sie wzieli do roboty tylko oby nie bylo za pozno.

widac ile znaczy dla nas Kaka.zaraz po kontuzji a gra minimum niezle a zwlaszcza razem z Seedorfem umieja szybko zagrac z klepki

Inzaghi tez dzisiaj na plus nawet chyba mu z dwa dryblingi wyszlo co sie zadko u niego zdarza

ale najbardziej mnie zaszkoczyl Bonera.bardzo dobrze sie podlacza do przodu.mogl nawet zaliczyc asyste ale Kaka minimalnie przestrzelil

oby tylko Carlo nie uczynil jakis zmian cos na styl tych z meczu z Roma i nie dal Brocchiego za Kake lub Seedorfa.niech jeszcze zagra Pato i Paloschi bo nie wierze zeby Inzaghi gtal do konca i Kaka bo dopiero co po kontuzjach sa.

przy takiej grze odrazu slychac doping kibicow.az chce sie patrzyc na taki mecz Milanu.szkoda ze one sa zadkoscia w tym sezonie

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 05 kwie 2008, 21:54

Z. Kalac - [*] Galliani i Berlusconi zdecyduja sie chyba jednak na zakup nowego bramkarza.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 kwie 2008, 22:37

No nie ciekawie u Was z tymi kontuzjami :P Kaka dziś szalał, świetny mecz. Cagliari troszke postraszyło, bo przy stanie 2:1 mieli kilka sytuacji. Kalac :lol: ale późniejsza powtórka pokazała, że jeden z napastników był na spalonym. Pasywnym, bo piłki nie dotknął ale z pewnością absorbował uwagę bramkarza, bo wbiegł niemal na linię strzału, a piłka odbiła się kilka cm od jego nogi. Wynik dosyć przekonujący ale jaskółka wiosny nie czyni i za tydzień Was zniszczymy :] Gratuluję wygranej :P

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 kwie 2008, 22:58

myhalek_acm pisze:jezeli Pipo z przodu a Kaladze na obronie
Pippo z przodu faktycznie nie zachwyca w sezonie i starzeje się (choć dziś temu zaprzeczył), ale od Kaladze się odstosunkuj - miał spadek formy, jak każdy, ale to wciąż jeden z najlepszych lewonożnych OŚ na świecie - i to nie z powodu braku konkurencji. :wink:
Akarin pisze:od długiego czasu*, Milan któremu chce sie grać i co najważniejsze mu to wychodzi?

Bo jak nie to znaczy, że jestem pijany, a nic dzisiaj nie piłem Razz

* a ogladam mecze Milanu prawie wszystkie Wink
Pijany powietrzem?
Milan ma wyjątki, gdy chce mu się grać - świetny występ do 70-80 minuty z Romą, świetny mecz z Napoli, jeszcze parę naprawdę dobrych występów na wiosnę było.
Fatalnych, żenujących, brzydkich i katastrofalnie słabych meczów było o wiele więcej, ale Milan grał z pasją i polotem choćby w meczu z Romą - czy to naprawdę tak bardzo dawno temu? Nie przesadzajmy, jak Interiści, którzy wysyłają Gattuso na emeryturę, bo stary. :roll:
maestro pisze:Wynik dosyć przekonujący ale jaskółka wiosny nie czyni i za tydzień Was zniszczymy
Śmiem twierdzić, że po tym meczu, jeśli będzie korzystny układ planet i Ancelotti nie popije przed układaniem taktyki, to mamy szansę na coś więcej, niż gładkie 0:3 z Wami.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 kwie 2008, 11:50

Odpadnięcie z Ligi Mistrzów oraz duże trudności z osiągnięciem minimum czwartego miejsca w ligowej tabeli przelały szalę goryczy. Kibice Milanu zebrani na San Siro w trakcie sobotniego meczu z Cagliari postanowili dać wyraz swemu niezadowoleniu, wystosowując komunikat, w którym wypunktowali przyczyny – ich zdaniem – słabej dyspozycji zespołu. Wśród zarzutów postawionych władzom klubu znalazły się m.in. brak odpowiedniego zaangażowania i zainteresowania klubem ze strony prezydenta Berlusconiego, niewielka aktywność Milanu na rynku transferowym (jedyny zdaniem protestującej grupy kibiców warty odnotowania transfer w ostatnich trzech latach to sprowadzenie Pato; kibice przypomnieli również, iż dwutygodniowa wizyta Ariedo Braidy w Ameryce Południowej zakończyła się pozyskaniem przeciętnego Grimiego), zarzut, iż obecna kadra zespołu, w której spora grupa piłkarzy znajduje się u schyłku kariery nie koresponduje z wielkością klubu. Wreszcie kibice sprzeciwili się pozyskaniu latem Andriya Shevchenki (i wyczerpaniu tym samym możliwości pozyskania innego piłkarza spoza UE), podkreślając jego zaawansowany wiek oraz wyrażając przekonanie, iż klub powinien pozyskać młodszego i lepszego piłkarza spoza UE. Kibice pod wystosowanym komunikatem podpisali się jako „Old Clan”.

moze wreszcie sobie uswiadomia nasi dzialacze co czynia i posluchaja kibicow.w obecnej sytuacji klubu kibice w dobry sposob zareagowali

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”