Jose Mourinho

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 02 kwie 2008, 16:26

Według mnie jeśli Milan doczłapie do czwartego miejsca to nie ma takiej opcji żeby zwolniono Ancelottego. Jeśli jednak im się to nie uda i jakimś cudem Carlo poleci to zatrudnienie na jego miejsce Mou nadal będzie mało prawdopodobne. Raczej będą celowali w jakieś byłego piłkarza.

Real pewnie obroni mistrzostwo i wywalenie drugi rok z rzędu trenera w takiej sytuacji bardzo by mnie zdziwiło. Chociaż nie od dziś wiadomo, że tam wszystko jest możliwe.

Barcelona pewnie awansuje do półfinału Ligi Mistrzów, ale jeśli będą grali tak jak obecnie grają to z MU większych szans mieć nie będą. Mówi się, że Rijkaarda tylko LM może uratować, więc jego odejście i próba zaangażowanie Jose jest bardzo prawdopodobna.

W Interze sytuacja bardzo skomplikowana. Z jeden strony media donoszą o rozmowach Morattiego z Mou i jego agentem. Z drugiej jednak strony obie strony zaprzeczają jakby jakie kol wiek kontakty miały miejsce. Trudno powiedzieć co jest prawdą, ale jak sobie przypomnę sytuację przed zatrudnieniem Manciniego to jestem wstanie powiedzieć, że jednak coś na rzeczy jest. Poza tym Mancini, który raz ogłasza, że odchodzi, a później to odkręca.

Wróć do „Wracając Do Meritum”