Nie znam ich, ale jeśli w Sevillistas mają podobny poziom wypowiedzi, jak niektórzy fani Realu, to takie noty mnie nie dziwią.el Crack pisze: Przytoczę tylko kilka wypowiedzi Sevillistas dotyczących ostatniego meczu:
Nie obchodzi mnie forma z ostatnich paru dni, bo tylko totalny laik w kwestii futbolu ocenia przydatność grajka pod kątem ostatnich paru meczów. Należy przyjmować takie kryterium, jak gdzieś tam napisał fieldy - cały sezon, co najmniej parę miesięcy.
Kolejny dowód na to, że niektórzy fani Realu żyją w innym świecie.el Crack pisze: Chyba w Twojej opinii co jest dla mnie totalną głupotą.
Polecam Ci to samo, co koledze po szalu i przedszkolu dominowalcz. Czytanie ze zrozumieniem. Gdzie napisałem to:
czy to:el Crack pisze: Czyli tak, Real gra wolno
?el Crack pisze:a w dodatku Jimenez nie lubi klasyczny DMFów.
Nie masz pojęcia o tym, co to defensywny pomocnik, jakie powinien mieć predyspozycje i jak się go ustawia na boisku, to nie szufladkuj piłkarzy. Poulsen to klasyczny DP, jakich mało. Keita to klasyczny MC. Rozszyfrować Ci skróty, przedstawić różnice, czy może sam na to wpadniesz?el Crack pisze:Super, tylko powiedz mi co tam robi np. Keita, który jest typowym defensywnym pomocnikiem?
Nie, ale nie zdziwiłbym się, jakby tacy grajkowie jak Lewandowski, Radomski, Żurawski czy Sheva znaleźliby się na liście Top 50 DP pewnego fana Realu, bo przecież też czasem mają zadania defensywne...el Crack pisze: A oni są w Twojej liście Top 10?
Owszem. O wiele lepszym DP dla Realu byłby Seedorf, Ballack czy Scholes.el Crack pisze:ale to nie piłkarz na Real,