Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 08 kwie 2008, 21:44

el Crack pisze:Tego nie mówiłem
Nie wprost, ale pisales.
el Crack pisze:Jeśli Diarra odejdzie to ta dziura będzie dziurą ozonową. Sam Gago nie jest w stanie rozegrać ok. 65 meczów w sezonie, a silny pivot byłby potrzebny od zaraz. Oczywiście poprawi sytuację przyjście DLR, ale wg mnie dwóch DMFów to za mało
Z ostatniej czesci wypowiedzi jasno to wynika. Teraz tez jest dwoch - czyli jest za malo. Chyba, ze Diarra dlatego, ze jest silny liczy sie za wiecej niz jeden :p
el Crack pisze:Ale chyba nie bez powodu?
Nie, bo gra duzo ponizej wlasnych mozliwosci. Ale uwierz mi, ze nawet jak zostanie w Realu i podniesie sie jego forma to sytuacja duzo sie nie zmieni i wielu nadal bedzie patrzec na to, ze gosc nie umie grac z przodu. Schuster stawiajac na Gago rowniez daje jasny znak, jakiego pivota chce miec w zespole - tego co potrafi odebrac i cos jeszcze do tego dorzucic. To samo pokazuje sciagniecie De la Reda. Aczkolwiek zainteresowanie Poulsenem moze sugerowac, ze nie do konca rezygnuje z typowych DM, odpowiedzialnych niemal wylacznie za defensywe. Tylko nie wszystko musi byc prawda. Jak juz mowilem, nie przewiduje wiecej transferow na te pozycje.
el Crack pisze:Przecież wiadomym jest, że zarząd chciał, aby Francuz został w klubie, jednak on poleciał na kasę do Chelsea.
I zonk. Wiesz co zrobil zarzad, zeby Makelele zostal? Nic. Byl jednym z najmniej zarabiajacych w zespole mimo wykonywania swietnej roboty. Chcial podwyzki, zarzad mu jej nie dal, stwierdzajac, ze na nia nie zasluguje. Wniosek mozesz sobie wydedukowac sam. Licze na ciebie.
el Crack pisze:Może w pewnych wypowiedziach przesadziłem, miało być śmiesznie, a wyszło jak zwykle (posłużę się kogoś podpisem Smile)
Bylo smiesznie. Naprawde.

Wróć do „Hiszpania”