Nie wprost, ale pisales.el Crack pisze:Tego nie mówiłem
Z ostatniej czesci wypowiedzi jasno to wynika. Teraz tez jest dwoch - czyli jest za malo. Chyba, ze Diarra dlatego, ze jest silny liczy sie za wiecej niz jedenel Crack pisze:Jeśli Diarra odejdzie to ta dziura będzie dziurą ozonową. Sam Gago nie jest w stanie rozegrać ok. 65 meczów w sezonie, a silny pivot byłby potrzebny od zaraz. Oczywiście poprawi sytuację przyjście DLR, ale wg mnie dwóch DMFów to za mało
Nie, bo gra duzo ponizej wlasnych mozliwosci. Ale uwierz mi, ze nawet jak zostanie w Realu i podniesie sie jego forma to sytuacja duzo sie nie zmieni i wielu nadal bedzie patrzec na to, ze gosc nie umie grac z przodu. Schuster stawiajac na Gago rowniez daje jasny znak, jakiego pivota chce miec w zespole - tego co potrafi odebrac i cos jeszcze do tego dorzucic. To samo pokazuje sciagniecie De la Reda. Aczkolwiek zainteresowanie Poulsenem moze sugerowac, ze nie do konca rezygnuje z typowych DM, odpowiedzialnych niemal wylacznie za defensywe. Tylko nie wszystko musi byc prawda. Jak juz mowilem, nie przewiduje wiecej transferow na te pozycje.el Crack pisze:Ale chyba nie bez powodu?
I zonk. Wiesz co zrobil zarzad, zeby Makelele zostal? Nic. Byl jednym z najmniej zarabiajacych w zespole mimo wykonywania swietnej roboty. Chcial podwyzki, zarzad mu jej nie dal, stwierdzajac, ze na nia nie zasluguje. Wniosek mozesz sobie wydedukowac sam. Licze na ciebie.el Crack pisze:Przecież wiadomym jest, że zarząd chciał, aby Francuz został w klubie, jednak on poleciał na kasę do Chelsea.
Bylo smiesznie. Naprawde.el Crack pisze:Może w pewnych wypowiedziach przesadziłem, miało być śmiesznie, a wyszło jak zwykle (posłużę się kogoś podpisem Smile)