Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 23:40

Wiecie co nie to moze adriano przejdzie do Lazio

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 13 sty 2005, 21:37

Kolejne zatwierdzone transfery (4.01.05-12.01.05):

zawodnik-----z klubu----do klubu

Andrea Alberti :arrow: Cesena :arrow: Brescia
Giordano Paganotto :arrow: wolny :arrow: Brescia
Davide Dionigi :arrow: Reggina :arrow: Bari
Alberto Aramu :arrow: wolny :arrow: Cagliari
Giovanni Morabito :arrow: Reggina :arrow: Catanzaro
Julio Cesar Leon :arrow: Catanzaro :arrow: Reggina
Vlado Smit :arrow: Bologna :arrow: Pescara
Simone Inzaghi :arrow: Lazio :arrow: Sampdoria
Simone Eramo :arrow: Messina :arrow: Taranto
Lampros Choutos :arrow: Inter :arrow: Atalanta
Fabio Bazzani :arrow: Sampdoria :arrow: Lazio
Davide Sonigaglia :arrow: Arezzo :arrow: Atalanta
Gustavo Lazzaretti de Araujo :arrow: Botafogo :arrow: Udinese
Panagiotis Gonias :arrow: Messina :arrow: Crotone
Adrian Mutu :arrow: wolny :arrow: Juventus
Mark Iuliano :arrow: Juventus :arrow: Mallorca
Mattia Graffiedi :arrow: Milan :arrow: Modena

No i mamy w końcu kilka trochę ciekawszych transferów. Mijemy nadzije że włoskie kluby się dopiero rozkręcają i wchodzą w ten rytm transferowej karuzeli :)
Ciekawsze transfery to napewno wymiana na linii Brescia - Lazio (Inzaghi za Bazzaniego) oraz przejście Iuliano i Choutosa. No i napewno najciekawszym jest przejście Adriana Mutu do Juve, zobaczymy czy wykorzytsa drugą szanse, mam nadzieje że jeszcze bedzie swiecił tak jasno jak z poczatku swojej gry w Chelsea.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 11:01

Qrczak pisze:

Adrian Mutu :arrow: wolny :arrow: Juventus
Wreszcie rumun znalazł klub, najlepszą formę miał w Serie A, z pewnościa sprawdzi się w Juve,lubię tego piłkarza.

Alex del Piero ma oferty z Japonii :!: Czy przejdzie, mam nadzieję że nie :wink:

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 18 sty 2005, 11:23

No to Juventus teraz ma klęskę urodzaju w lini ataku o miejsce pod bramką rywala walczyć będą Ibrahimović, Del Piero, Trezeguet, Kapo, Mutu i Zalayeta no chyba że któryś z tych piłkarzy odejdzie z Turynu.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 sty 2005, 11:26

kamuflasz pisze:No to Juventus teraz ma klęskę urodzaju w lini ataku o miejsce pod bramką rywala walczyć będą Ibrahimović, Del Piero, Trezeguet, Kapo, Mutu i Zalayeta no chyba że któryś z tych piłkarzy odejdzie z Turynu.
Coraz glosniej jest o transferze Del Piero do japoni. Trezeguetem interesuje sie Barca.Jesli zaden z tych transferow nie dojdzie do skutku to mysle ,ze manatki beda mogli pakowac Zalayeta i szczegolnie Kapo. Wiec nie bedzie kleski urodzaju ;)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 12:03

Kapo to przeciez pomocnik

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 sty 2005, 12:14

Kapo moze grac takze jako napastnik.A z Juve odejda wszyscy ci co grzeja lawe Capello ich nie wystawia znaczy ze nie chce ich w zespole.
Juz po woli odchodza.
Czekam teraz na transfery Violi bo tam sa konieczni nowi pilkarze napastnik jakis obronca i pomocnik

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 12:33

Corradi lub Baros zasilą Violę.Lepszym posunięciem był by Corradi, umie grać technicznie, pozatym grał już w Serie A, wie jkai panuje tam styl, a Baros to taki zwykły pionek

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 18 sty 2005, 12:37

Del Piero jak i Ibrahimovic moga rowniez grac za dwojka napastnikow. Ja tutaj nie widze az takiego problemu aby od razu kogos zwalniac. Jesli Juve chce byc najlepszy to musi miec bardzo szeroka kadre. Wedlug mnie jesli juz mialby ktos odejsc z tych pilkarzy to bedzie to Zalayeta.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 28 sty 2005, 0:24

Qrczak pisze: Simone Inzaghi :arrow: Lazio :arrow: Sampdoria
Fabio Bazzani :arrow: Sampdoria :arrow: Lazio

Ciekawsze transfery to napewno wymiana na linii Brescia - Lazio (Inzaghi za Bazzaniego) .
:?: :?: :?:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 22:00

olek j pisze:Corradi lub Baros zasilą Violę.Lepszym posunięciem był by Corradi, umie grać technicznie, pozatym grał już w Serie A, wie jkai panuje tam styl, a Baros to taki zwykły pionek
Oj wątpię, żeby kiedywkolwiek te transfery mogły dojść do skutku :lol:
Nawet wtedy kiedy pisałeś tego posta :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 sty 2005, 18:31

Bojinov przeszedł do Fiorentiny za 13mln euro + pomocnik Jaime Andres Valdes :shock: :roll: :!:
http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 5&idSez=20

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 18:52

piotrek256 pisze:Bojinov przeszedł do Fiorentiny za 13mln euro + pomocnik Jaime Andres Valdes :shock: :roll: :!:
http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 5&idSez=20
:shock: Szok :shock: Do Violi?Jak on mógł? :lol:

Awatar użytkownika
Trol
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trol » 18 mar 2005, 22:25

http://sport.onet.pl/1070387,wiadomosci.html

Ile on zamierza jeszcze grac :!: :?: :roll: :shock:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Letnie mercato rossonerich

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 26 mar 2005, 14:32

HERBATKA U TADKA CZYLI PLOTECZKI I BAJECZKI .......

Sezon już sie powoli kończy i żyjemy emocjonującym finiszem Serie A i LM a co najbardzie ekscytuje Tifosi Milanu po sezonie :?::?:

Oczywiście mercato rossoneri :!: Tym bardzie jak Milan bedzie na tronie :!: :D

Oczywiście nie tylko kibice Milanu są zobowiazani do wypowiadzi. Bo może okazać sie że "nasze" kluby zrobią interesik ........

Wiem że jeszcze troche czasu ale założymy temat tylko do dyskusji na temat transferów. Piszcie o plotkach, jakiś spekulacje a nawet wizji transferu. Ostatnio chciałem sie założyć co do mercato ale nikt nie chciał szkoda bo miałe wizje :D

Spelukacji nie potwierdzonych jest masa ale są dające do myślenia. Galliani może działać jak w popszednim sezonie czyli już wie z kim Milan sie zwiąże ale nadal nicho cza .... Jednak nie jest powiedziane że wogóle ktoś przyjdzie. Zobaczymy który portal, gazeta czy telewizja na nos i syndrom wróżenia.......

UWAGA Nie bieżcie do ciebie tych cytatów mojej twórczości :twisted:. One są tylko pośrednie. Ale często gracze mówił w podobnym tonie :D Oczywiście nie który są nie do kupienia i dla tego sa odpowiednio zacytowani

Piszciesz jak macie jakieś fajne ciekawe plotki z miare wiarygodnych źródeł. Typu za ile - kiedy - i na ile .......

Cassetti chce do Milanu !!

Gilardino: "Najpierw obietnica i Serie A na stadio Tardini aaaa potem Grande Milan"

Crespo: "Nie wracam do Czerwonego Romka !! Zostaje Tu !! Zrozum to Rusku. Prosze Cię z kumaj baze . "

Mozart: "Milan ?? Oni mają dobre instrumety"

Bonera: "Milan ?? Nie no nie wierze !!"

Jankulovski: Juve ?? Już ich skresiłem-Teraz tylko Milan sie liczy""

Cudicini: "Ławka tu czy lawka tam...... Wróce tam gdzie sie wychowałem, marze o tym"

Cassano: ""Milan ?? A co Capello też przechodzi ??""

Beckham zostawi Galaktycznych dla spokoju własnych synów ?? Czy Galaktyczni zostawia Jego dla własnego spokoju ??

Emre: "Milan?? Nie da sie cofnąć czasu............niestety"

Ronaldinho: "Ja i Milan ?? A kiedy Collina kończy kariere ??"

Seitaridis: "Nie musze udawać Greka"

Totti na Giuseppe Meazza ?? Chyba Olimpico nie zmieni nazywy po tylu latach !!

Ronaldo: "Inter czy Milan ?? To i to Mediolan wiec te same hamburgery !!"

Robinho: ""Jak i Kaka razem ?? Coś wspaniałego !! A jest w Milanie jeszcze Marcus on jest kimś wiecej niż ........

Henry: ""Ancelotti widzi mnie w lini że Stamem ?? Bez wątpienia zgralibyśmy sie""

Davids: "Wrócić tam gdzie zaczynałem w Calcio !! Zawsze naprawde zawsze o tym marzyłem nie wiecie jak mocno....""

Mexes: ""Ja i Nesta ?? Wykosimy wszystkich !! i po co to ??""

Adriano zmienisz strone San Srio ??: " Tak !! W drugie połowie atakujemy na sektor Curva Nord, tam mi sie lepiej gra...."

Heitinga: "" Milan ?? A Zlatan jest w Turynie ??A to daleko od Mediolanu ?? To dobrze !!

Ledesma: "Zdenek mówi że nie warto ..."

Ancelotti w Real ??: "" Nie lubie cyrku wole karuzele""

Torres odchodzi na 100% !!! ...... ze stowarzyczenia młodego wędkarza .....

Van Der Vaart ??......... tyle chyba jednak nie wart ....

heheh spodobał mi sie to ale przeciesz nie kupimy 458 graczy :D a wielu z tych nie jest brane pod uwage :D Chyba z 5 .... Piszcie coś jak macie news !!

Ciekawą informacja przeczytałem dzisiaj na jednym z portali serie A. Moze coś w niej jest Już pisałem kiedyś Obserwatorą UEFA :D i chyba zgadamy sie ze może cos młodzian wnięść :D

"""Jak wynika z doniesień, AC Milan ma latem złożyć niespodziewaną ofertę na pomocnika Newcastle United Hugo Vianę.
22-letni reprezentant Portugalii jest obecnie wypożyczony do Sportingu Lizbona, który chciałby po tym sezonie zatrudnić go na stałe.

Jednak Sroki żądają za tego zawodnika 5 mln funtów, których Sporting raczej nie będzie w stanie wyłożyć, a wówczas Viana może trafić na San Siro"""

Piszciesz jak cos tylko bez głupich cytatów mojej twórczości :twisted: bo pisze wyżej co do tych wypowiedzi piłakrz wyjaśnienie.......

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

MERCATO BEDZIE PIKANTNE ale czy tylko w splekulacje .....:?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”