1/2 finału LM: Man Utd vs Barcelona

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 20 kwie 2008, 2:01

2000 Real, 2001 Bayern, 2002 Bayer, 2003 Real, 2004 Porto, 2005 Milan, 200 6 faza grupowa, 2007 Milan. Od naszego zwycięstwa w LM nie przeszliśmy żadnej "wielkiej firmy" chodzi mi o takie zespoły jak Milan, Real, Bayern...czas w końcu to przełamać. Ktoś powie, że Roma to nie słabsza drużyna bo ten wielki Real odprawiła, i będzie mieć sporo racji, ale z drugiej strony to wbrew pozorom nazwa robi rożnicę. Czas w końcu odprawić kogoś z największych z tych co mają mnóstwo kibiców z tych co mają ogromną tradycję i historę z tych co zwykły szary człowiek nie interesujący się piłką zawsze rozpozna. Jeśli nie teraz to kiedy? jeśli nie z tą Barceloną to z którą...Przyznam się szczerze, odpadnięcie to będzie dla mnie ogromny policzek, chyba nawet większy niż zeszłoroczna porażka z Milanem(jak wspomniał Morrow nigdy się nie dowiemy jakby to wyglądało gdyby nam cała obrona nie wypadła). Także do boju Diabły! beż trzesięnia portkami! Po zwycięstwo i to już na Nou Camp!

PS. Tak jakoś optymistycznie mnie naszło na koniec dnia, bo od dawna mam zle przeczucia, a nasze dwa ostatnie remisy na wyjazdach w lidze jeszcze tylko pogłebiają wątpliwości...

Wróć do „Puchary Europejskie”