Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 04 maja 2008, 16:27

RealFan pisze:No to w koncu Quaresma czy ktos na srodek? W koncu sam stwierdzasz, ze najprawdopodobniej jak dojdzie do jednego transferu to do drugiego moze juz nie dojsc.
sam nie wiem, jak to powinno wygladać :roll: mimo wszystko po namyśle - priorytet to znalezienie środkowego pomocnika, Quaresme mozna sobie bedzie podarować mimo iż np głosowałem na niego w ankiecie. zostanie nam opcja z Robinho i Robbenem (higuain :?: ) na skrzydłach i mocny środek pola. zobaczymy co Pedja wytworzy
DominoWalcz pisze:a po dwoch - trzech latach trzeba bedzie sie rozgladac za jego nastepca.
mimo wszystko po tym czasie potrzebny bedzie następca RVN - moze wtedy nasz atak bedzie wyglądał Benzema-Villa :wink:
Vianuch pisze:Ale niektórzy głupoty gadają.
"oddając" (jest taka opcja wogóle :?: ) mecz z Ossasuna nie dość ze zbłaznimy sie to w dodatku postąpimy nie jak mistrzowie, zas jesli Villareal wygra stworzymy sobie podwójną presję

nigdy nie uwierze ze Schuster w ten sposób by postąpił. smieszą mnie takie głosy :)

RealFan pisze:A dla zarzadu sadze, ze Villa stal sie numerem jeden w swietle ostatnich wydarzen.
no własnie, zdziwił mnie ten fakt, juz myślałem ze kolejny holenderski zaciąg. myśle ze przeważył fakt ze mozna sprowadzenie Davida uznać za sprowadzenie 'cracka' (odnośnie do Klaasa) dodatkowy plus to fakt ze jest on hiszpanem i wpisze sie w plan hispanizacji Realu. A i tak jak piszesz okolicznosci są sprzyjajace - Valencia chce sprzedać (Chelsea nie musi chcieć)

Drogba czy Villa - to dopiero pytanie :?: plus tego jest taki ze który by nie przyszedł do nas to bedzie stanowił od zaraz bardzo poważne wzmocnienie :!:

Wróć do „Hiszpania”