Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 maja 2008, 19:55
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maaras » 05 maja 2008, 20:11
Maaras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 maja 2008, 20:33
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 maja 2008, 20:37
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 maja 2008, 20:48
Łukasz_ pisze:Jak to się wypaliła ?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 maja 2008, 20:55
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2008, 21:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 maja 2008, 21:06
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maaras » 05 maja 2008, 21:34
Maaras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 maja 2008, 21:37
Tak? To Sir Alex już dawno pownien wylądować na bruku...PubuśBubuś pisze:Widzę, że nie muszę tłumaczyć . Otóż, chodziło mi raczej o to, iż trener, który nie zdobywa trofeów powinien być zwolniony.
Dzięki temu będziesz na następny sezon kibicem Interu lub innego klubu w którym trenerem będzie Mourinho?PubuśBubuś pisze:Niedawno Mourinho mądrze stwierdził, iż posada trenera arsenalu jest najlepszą fuchą na świecie, bo nie ciąży na owym trenerze praktycznie żadna odpowiedzialność.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 05 maja 2008, 22:22
Jeszcze niedawno sam głosiłeś tezę żeby pozbyć Wengera więc daruj sobie.Hanni pisze:PubuśBubuś napisał:
Widzę, że nie muszę tłumaczyć . Otóż, chodziło mi raczej o to, iż trener, który nie zdobywa trofeów powinien być zwolniony.
Tak? To Sir Alex już dawno pownien wylądować na bruku...
Brawo! To się nazywa fachowa analiza. Proponuje Hill-Wood'owi przesłać kandydaturę PubusiaBubusia na menedżera Kanonierów.PubuśBubuś pisze:Nie zapominajmy paru błędów, których się nie wystrzegł. Na siłe wystawianie Eboue na skrzydle, transfery przeprowadzone tam, gdzie już mieliśmy wartościowych zawodników, nieumiejętność trzymania w składzie więcej niż 1 bardzo dobrego zawodnika na jednej pozycji. Gdyby nie to, nie martwilibyśmy się teraz o to, kto zastąpi Flaminiego, tylko mielibyśmy bardzo dobrego Diarrę.
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 maja 2008, 22:36
Nie głosiłem takiej tezy. Mi nie chodziło to osiągnięcia, a raczej o politykę transferową.amolinn pisze:Jeszcze niedawno sam głosiłeś tezę żeby pozbyć Wengera więc daruj sobie.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 05 maja 2008, 22:46
Specjalnie poszukałem bo jeszcze nie uwierzyłbyśHanni pisze:Era Wengera w Arsenalu się skończyła. I mówię to otwarcie. Zespół trzeba dokumentnie przebudować. Moim zdaniem potrzebny jest nowy trener który zbuduje w Londynie porządne mocarstwo. Bo kasa jest, stadion jest, młodzież jest... TO CZEGO NAM BRAKUJE!?
Od 4 lat jesteśmy BEZ NICZEGO.
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 maja 2008, 22:53
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 06 maja 2008, 1:02
amolinn
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio