El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 15

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 21:29

Jarzinho pisze:JA byłbym za tym, żeby zawodnicy Barcy podczas tego całego szpaleru wreczali kwiaty, albo wieńce, zawsze bedzie smieszniej.
Do tego jakaś pieśń pochwalna ala i będę ukontentowany.
Jarzinho pisze:Moze Twoja Stara jeszcze ma wpływy Wink
A może twoja stara to twój stary?

darujcie sobie // fieldy

Ja czekam na wyjaśnienia dotyczące mojego pseudo wulgaryzmu, albo linku do odpowiedniego tematu, gdzie dyscyplinarnie i regulaminowo zostanie rozstrzygnięta ta sprawa. Chyba, że przyznasz się do błędu to może Ci wybaczę jak dzisiaj Real wygra

Po pierwsze czekać sobie możesz, ja nie mam obowiązku się przed tobą tłumaczyć.
Po drugie nie dostałeś WP za słowo, które masz na myśli.
Po 3 - skup się na temacie, nie na ostrzeżeniach // fieldy
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 21:32 przez el Crack, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2008, 21:31

el Crack pisze:A teraz ciekawostka dla tych co się śmiali z raportów medycznych Realu, który mówił, że Milito ma problem z kolanem i dlatego nie przeszedł testów i nie został wykupiony z Sary.
Fajnie, tylko jak Real chcial go kupowac jeszcze nie gral w Saragossie :lol:

A ciekawostka dla Ciebie - Gabi nie mial ani jednej powaznej kontuzji az do tej pory.

Wiec myslisz, ze co? Del Corral tak sie pomylil, czy jest takim geniuszem, ze przewidzial, ze za kilka lat Milito zerwie wiezadla? :lol: Ja sadze, ze bylo troche inaczej i Real nie przeprowadzil tego transferu z innych przyczyn, a badania medyczne byly idealnym w\yjscie z sytuacji.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 21:33 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 21:32

Składy :
Real: Casillas, Ramos, Heinze, Pepe, Marcelo, Diarra, Gago, Guti, Sneijder, Robben, Raul

Barcelona - Valdes, Zambrotta, Puyol, Marquez, Abidal, Yaya , Gudi, Xavi, Messi, Bojan, Henry.

tak jak sie spodziewałem, Gudi w pomocy. Ryj nie chciał wstawiać w pomocy Marqueza i Yaya jednocześnie, zbyt defensywnie nie chce grać, bo i nie ma co sie asekurować za bardzo. Thuram za stary na taką impreze.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 21:37 przez MeToYou, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:34

Brawa dla medykow Realu, przewidzieli kontuzje Milito, szkoda tylko, ze przydazyla sie on po kilku kapitlanych sezonach. Szkoda oczywiscie dla medykow Realu. Ciekawe co sie stało w przypadku Woodego czy Metzeldera, tam chyba kontuzje czy kontuzjogennosc była az nadto widoczna. :lol:
el Crack pisze:A może twoja stara to twój stary?
:shock: :oops: :P

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 07 maja 2008, 21:35

Trochę ryzyko wystawiac Marcelo naprzeciw Messiemu. Jak wiadomo Brazylijczyk nie jest najlepszy w defensywie. No ale Schuster wie co robi :D

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 maja 2008, 21:37

MeToYou pisze:Składy :
Real: Casillas, Ramos, Heinze, Pepe, Marcelo, Diarra, Gago, Guti, Sneijder, Robben, Raul

Barcelona - Valdes, Zambrotta, Marquez, Abidal, Yaya , Gudi, Xavi, Messi, Bojan, Henry.
Barca w 10? :P Thuram chyba jednakzagra...

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 21:39

Moj blad ;) poprawilem już, Puyol w składzie.
Marcelo nie bedzie miał dobrego dnia :lol: chyba że messi będzie zajęty wręczaniem kwiatów.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 21:44

RealFan pisze:Fajnie, tylko jak Real chcial go kupowac jeszcze nie gral w Saragossie Laughing
Przecież Real "podchodził" do niego dwukrotnie i wtedy, gdy grał w Sarze również, więc nie pleć głupot.

Żeby nie być gołosłownym:

Saragossa nie sprzeda tanio Milito

Mimo że Królewscy wstępnie porozumieli się z Gabrielem Milito odnośnie warunków kontraktu, nie oznacza to już, że stoper trafi na Santiago Bernabeu. Aby dokonać transferu, potrzebna jest zgoda działaczy Realu Saragossa, a ci nie chcą się pozbywać kluczowego gracza.

Prezes klubu oświadczył, iż nie sprzeda żadnego zawodnika za cenę niższą niż ta, która jest zapisana w umowie. Oznacza to, że jeśli Los Blancos pragną ściągnąć Argentyńczyka, to muszą się liczyć z wydatkiem 25 milionów euro. Mówi się jednak, iż Saragossa być może zgodzi się na kwotę o pięć milionów niższą.

2007.06.21 realmadryt.pl
RealFan pisze:A ciekawostka dla Ciebie - Gabi nie mial ani jednej powaznej kontuzji az do tej pory.
No, ale teraz ma na pół roku i nie wiadomo czy to nie początek jakiegoś większego problemu Argentyńczyka, czego mu nie życzę. Zresztą zakontraktowaliśmy lepszego zawodnika na tą pozycję i nie ma po czym płakać.
RealFan pisze:Wiec myslisz, ze co? Del Corral tak sie pomylil, czym jest takim geniuszem, ze przewidzial, ze za kilka lat Milito zerwie wiezadla? Laughing Ja sadze, ze bylo troche inaczej i Real nie przeprowadzil tego transferu z innych przyczyn, a badania medyczne byly idealnym w\yjscie z sytuacji.

Widać miał jakieś podstawy, aby sądzić, że z kolanem nie jest tak jak być powinno.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 maja 2008, 21:46

Jestem niepocieszony, że w 1 składzie nie ma Hugaina. Schuster wolał grać 2 DMami, może i słusznie. Fajnie, że zagra Marcelo, a nie Torres, jest szansa, że ktoś bedzie biegał po lewej stronie poza Robbenem. W 2 połowie Ruud i Higuain obowiązkowo :!:
MeToYou pisze:Rozumiem że bardzo byś chciał zobaczyć ich gołe klaty
Głodnemu zawsze chleb na myśli co MeToYou?:]
W sumie nie wiem po co się napinam, powinienem mieć to w dupie. Ale ciekaw jestem, czy Barca paradowałaby w takich koszulkach, gdyby to Real jako przegrany przyjeżdzał na CN. Po zapowiedziach Laporty jakoś inaczej wyobrażałem sobie szpaler. E2 to już wogóle dał popis. Zapuściłbym fajnego ryma po hiszpańsku, ale znowu WP dostane, a musze mieć zapas po ewentualnym niepowodzeniu :wink: Postawa Barcy wyraża pewnego rodzaju pogardę dla Realu, w zasadzie normalka, nawzajem sobą gardzimy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:50

Vianuch pisze:Po zapowiedziach Laporty jakoś inaczej wyobrażałem sobie szpaler.

Chyba nie jestem w temecie... Co takiego powiedzial Joan.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2008, 21:50

A co sytuacja z poprzedniego lata ma do diagnozy Del Corrala? :lol:

I to potwierdza moja teorie - Real nie przeprowadzil transferu kilka lat temu z innego powodu niz stan zdrowia, bo w innym wypadku nie probowaliby go kupic niecaly rok temu.
el Crack pisze:No, ale teraz ma na pół roku i nie wiadomo czy to nie początek jakiegoś większego problemu Argentyńczyka, czego mu nie życzę.
Tak, bo tylko jemu jednemu trafila sie taka kontuzja. Mialo ja wielu pilkarzy i nie musi to oznaczac wiekszych problemow. Tak naprawde wystarczy niefortunnie stanac na jakiejs krzywiznie i kolano moze pojsc. Jak nie mial powaznych urazow do tej pory to oznacza to tyle, ze nagle nie zacznie sie plaga.
el Crack pisze: Widać miał jakieś podstawy, aby sądzić, że z kolanem nie jest tak jak być powinno.
Nie mial. Pomylil sie, albo co bardziej prawdopodobne Real zrezygnowal z innego powodu. Nie bede pisac, co podejrzewam, bo to moze wywolac za duza dyskusje :P
Vianuch pisze:Postawa Barcy wyraża pewnego rodzaju pogardę dla Realu
Ekhm... :roll:

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 maja 2008, 21:53

Vianuch pisze:Postawa Barcy wyraża pewnego rodzaju pogardę dla Realu, w zasadzie normalka, nawzajem sobą gardzimy.
Na szczęście nie wszyscy kibice podchądza do sprawy jak Ty:/
Vianuch pisze:ciekaw jestem, czy Barca paradowałaby w takich koszulkach, gdyby to Real jako przegrany przyjeżdzał na CN.
pewnie tymbardziej, aby pokazać że dobro kolegi jest nawet ważniejsze niż triumf w PD... ale co Ty... to aktorzy, nie znają uczuć :lol:

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 21:53

Vianuch pisze: Fajnie, że zagra Marcelo, a nie Torres, jest szansa, że ktoś bedzie biegał po lewej stronie poza Robbenem.
W takim razie kto zostanie na obronie ? Jeżeli Marcelo ma działać i w defensywie i ofensywie to max60 minut mu daje, a jego zmeczenie Messi napewno bedzie chciał wykorzystać.
Vianuch pisze:Głodnemu zawsze chleb na myśli co MeToYou?:]
a jakże !
Vianuch pisze:W sumie nie wiem po co się napinam, powinienem mieć to w dupie.
Tak samo jak te białe koszulki :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2008, 21:56

MeToYou pisze: W takim razie kto zostanie na obronie ? Jeżeli Marcelo ma działać i w defensywie i ofensywie to max60 minut mu daje, a jego zmeczenie Messi napewno bedzie chciał wykorzystać.
Marcelo raczej nie dostanie az takiej swobody, by latal bez opamietania. Jest obronca, a w tym meczu to slowo nabiera dla niego szczegolnego znaczenia.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 maja 2008, 21:59

Szpaler był, normalny bez żadnych cenzuralnych koszulek :o

Respect dla Barcy ;)

Pięknej gry życzę wszystkim

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”