Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 sty 2005, 17:39

Tomusmc pisze:Niemiecka liga w porównaniu do ligi hiszpańskiej jest niżej.
No to akurat prawda, ale Werder nie dał szans Valenci, dwa razy wygrywając, a Leverkusen Realowi :D
Tomusmc pisze:Dużo klubów w lidze niemieckiej jest zadłużonych (tak bynajmniej słyszałem).
Niektóre kluby są zadłużone, ale powiedz mi w jakiej lidze nie ma zadłużonych klubów :?: :?: :?:
Tomusmc pisze: Jeśli chodzi o Bayern to w porównaniu z ostatnimi latami coraz bardziej się obniża. Fakt, że ostatnio w lidze gra coraz lepiej, ale w Lidze Mistrzów nie zaprezentował świetnej piłki. Ja tweirdze, że Bayern to nie to samo co kiedyś.
Własnie chyba nigdy (przynajmiej to co ja pamiętam) nie grali tak efektownie jak teraz.
Tomusmc pisze: a to, że trzy kluby niemieckie są dalej nie zanczy wcale, że liga niemiecka jest potęgą w europejskiej piłce.
A własnie że świadczy :!:

Poza tym ty powiedziales ze niemiecka piłka "pada" i tego nie moge zrozumieć, bo na pewno teraz jest o wiele lepiej niż w dwóch ostatnich sezonach, wiec nie pada, tylko "odradza sie" po słabszym okresie.
Tomusmc pisze: Pozdrawiam
Ja równiez Pozdrawiam.

FC Bayern forever number one
Ostatnio zmieniony 29 sty 2005, 18:20 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 18:14

Dobra mamy różne zdania i pewnie tak już zostanie :) więc nie ma co wyjaśniac. Ja powiedziałem swoje i na tym zakończymy. Pozdro

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sty 2005, 18:28

Słaby to będzie mecz. Z jednej strony Arsenal, którego forma jest słaba, ale szczęście nie opuszcza, a z drugiej Bayern, który zajmuje czołowe miejsce w tabeli, ale nie gra na europejskim poziomie. Mam nadzieję, że wygra Arsenal, bo nie lubię niemieckich klubów. :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 sty 2005, 18:34

mam nadzieję że wygra arsenal z oczywistych względów. mecze mogą być ciężkie dla kanonierów ale wygrają bo bayern w ostatnich latach prezentuje dość niski poziom w lidze mistrzów 8)

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 29 sty 2005, 17:54

Zgadzam się z Tomusmc ale mam nadzieje na awans Bawarczyków bo nie lubię Arsenalu :twisted: jednak uważam że ta drużyna jest na chwile obecną lepsza.Zgrywana praktycznie jedna jedenastka od paru sezonów co innego Baya ale licze na awans Bayernu !

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 sty 2005, 18:19

No Tomusmc w swojej wypowiedzi miał troche racji, ale nigdy nie zgodze sie z tym ze niemiecka piłka "pada", moze jest troszeczke słabsza (narazie) od ligi hiszpańskiej, angielskiej czy włoskiej, ale NA PEWNO nie "pada". POZDRO

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 29 sty 2005, 18:26

2-1 dla The Guanos :D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 29 sty 2005, 20:23

Nowaczek pisze:2-1 dla The Guanos :D
Widze, że dziś "kochasz" Inter, to się robi śmieszne :D

No, a co do tego, że niemiecka liga pada to sie z tym nie zgodze, uważam ją za coraz lepszą i może za kilka lat będzie tak mocna jak Premiershpi lub Primera Division.
To co teraz napisałem powtarzałem już kilka razy i tego zdania nie zmienie :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 sty 2005, 21:42

Kamilo pisze:
Nowaczek pisze:2-1 dla The Guanos :D
Widze, że dziś "kochasz" Inter, to się robi śmieszne :D
No bardzo śmieszne zwłaszcza ze jeszcze ok godz 16 "kochał" Borussie Dortmund :lol: :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 sty 2005, 22:08

Nowaczek pisze:The Guanos :D
eeeeee......." The Gunners"

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 sty 2005, 22:11

kama_reda pisze:No Tomusmc w swojej wypowiedzi miał troche racji, ale nigdy nie zgodze sie z tym ze niemiecka piłka "pada", moze jest troszeczke słabsza (narazie) od ligi hiszpańskiej, angielskiej czy włoskiej, ale NA PEWNO nie "pada". POZDRO

No dobra z tym faktycznie przesadziłem. Pada w sensie gdyby to porównać do innych lig. Podupadła patrząc jak kiedyś się 3mała. Pozdro :)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 lut 2005, 18:06

No boirąc pod uwage obecna forme Arsenalu, a także fakt jak słabo od kilku lat grają w lidze mistrzów, to jest niemal pewne że awansuje Bayern
Tomusmc pisze:Podupadła patrząc jak kiedyś się 3mała. Pozdro
No ale niedługo bedzie nawet lepsza niż kilka sezonów temu, wszystko jest na najlepszej drodze, aby tak bylo. POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 lut 2005, 19:20

No boirąc pod uwage obecna forme Arsenalu
obecna forma nie jest zała, nie jest też rewelacyjna, ale nie można też powiedzieć że jest słaba :roll: jedna wysoka porażka z klasowym zespołem to przecież nie tragedia
a także fakt jak słabo od kilku lat grają w lidze mistrzów
w LM to oni źle grają chyba od zawsze :( ale miewali też lepsze mecze np. 5:1 zdaje się z Interem

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 23:14

Pasztet pisze: obecna forma nie jest zała, nie jest też rewelacyjna, ale nie można też powiedzieć że jest słaba :roll:
Hehe, :arrow: i wszystko jasne :wink: Według mnie powoli Arsenal się wypala...Ciągle praktycznie jeden skład od paru sezonów...Czas na zmianę warty 8)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 17:44

Już niecałe trzy tygodnie dzielą nas od tego spotkania.Kibice obydwu zespołów chyba nie są zabardzo zadowoleni z ostatnich meczy swoich ulubieńców.Bayern rozegrał niezły mecz z Herthą, lecz był nieskuteczny, Arsenal miał przewage optyczną w meczu MU,ale nie umiał wykorzystywać dogodnych sytuacji.Jest jeszcze jeden minus w zespole "The Gunners"...
Mianowicie: BRAMKA. Ostatnio pojawiały się pytania: "Kto w bramce Kanonierów: Almunia czy tez Jens Lehmann ??. Moja odpowiedź: A co to [k****] za różnica jak i tak popełniają te same błędy ??!!

Przepraszam za przekleństwo, ale bardzo irytuje mnie sprawa bramkarska w zespole z Londynu, przypuszczam jakie mogą być konsekwencje wynikające z mojego słownictwa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”