Matura

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 02 lut 2005, 20:19

zawdi pisze:
smitu pisze:no to jeszcze miales lajtowo, teraz na nowej maturze wcale nie masz latwo ze masz temat, masz temat ale musisz zawrzec wszystko informacje ktore zostaly zawarte w kluczu co latwe nie jest, poza tym jest test ktory jest banalny, ustna matura to banal mam multum czasu by sie na nia przygotowac :D ang szkoda gadac taki lajt :D historie jeszcze bede zdawal co rownierz jest lajtowe :D jedyne czego ogolnie sie na maturze boje to jezyk polski :D
tez mialem klucze. na poczatku wydawalo sie ze bedzie problem w niego trafic, ale pozniej go olalismy. kwestia jest taka, ze jak nawet nic z klucza nie napiszesz, ba mozesz wogole napisac nie na temat to mozesz zdac, punkty za jezyk, kompozycje, styl, ortografie i tym podobne pierdoly wystarcza i nic ci nie moga zrobic, ze miales pisac o pozytywizmie, a napisales o kubusiu puchatku. osobiscie az tak drastycznej taktyki nie polecam, ale slyszalem ze ktos tak zrobil i zdal. ale klucz to nie jest wielki problem, ja chyba trafilem 3/15 i zdalem. a co do testu tez jest klucz no ale to jest lajcik
ano masz w gruncie rzeczy racje :D jezeli chodzi o mnie to popracuje jeszcze wlasnie nad stylem i bedzie gites :D mam nadzieje; zauwarzasz ile pkt wiecej bys mial gdybys mial info z klucza, jezeli chodzi o mnei to mi zalerzy zeby zdac bardzo ale to bardzo dobrze a nie zeby tylko zdac :D

Wróć do „Hyde Park”