Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 185

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 maja 2008, 18:49

naprawdę zaczynam wątpić w jakiś mocny transfer może będą zmiany kosmetyczne nic więcej po prostu nie wiem co mam teraz o tym wszystkim sądzić

a co masz sądzić? jesteśmy Mistrzem i jesteśmy w finale LM i twierdzisz, że poza kosmetycznymi zmianami coś trzeba zmieniać ? :D

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 18:53

Kamil232 pisze:twierdzisz, że poza kosmetycznymi zmianami coś trzeba zmieniać ? Very Happy

Tak sądzę że powinniśmy ściągnąć na Old Trafford prawego obrońcę bo nie wydaje mi się żeby Gary był wstanie po takiej kontuzji grać na swoim wysokim poziomie ,a Wes nie jest spełnieniem marzeń każdego trenera szczególnie sir Alexa ;) Więc PO jak najbardziej do zakupienia :D

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 maja 2008, 18:58

Dzisiaj ukazal sie wywiad w ktorym SAF mowi o zakupie napastnika. Nie wiem jak wy , ale ja nie mam nic przeciwko :)

Gorzej ze prawdopodobnie nie mamy co liczyc na prawego defensora...

Narazie nie ma co zamulac :) Cieszmy sie :D :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 19:03

boskigonzo pisze:Nie wiem jak wy , ale ja nie mam nic przeciwko Smile

Ja też nie chyba że przyjdzie Owen lub jakieś inne Crouche :D Ale jak wyżej pisałem nam najbardziej potrzebny jest PO i tego się trzymajmy choć sir Alex wypowiedział sie dzisiaj na temat prawej obrony to nadal mam nadzieje że kogoś sprowadzimy :D

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 11 maja 2008, 19:07

majer13 pisze:Ja też nie chyba że przyjdzie Owen
Spadajta od Majkela, 11 bramek w słabym Newcastle to tylko 1 mniej od Wazzy naszego ;).

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 19:08

rdz pisze:Spadajta od Majkela, 11 bramek w słabym Newcastle to tylko 1 mniej od Wazzy naszego Wink

Tak ale jego łatwość łapania kontuzji i wiek jakoś mnie nie przekonują ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 maja 2008, 19:13

Meczu nie widziałem, ale ciesze się jak cholera, nie będe wstawiał tysiąca emotek ale naprawde aż chce się zyć.

Oczywiście już poszukuje torrenta ze spotkaniem i dekoracją Mistrza Anglii sezonu 2007/2008 :] Linki mile widziane.

W tej wspaniałej chwili nie będe wspominał jak niektórzy śmaili się z nas na początku sezonu :P a miałem nie wspominać... United wszystko co zdobywa to po wielkich powrotach, dramatycznych meczach, jednak smak zwycięstwa jest cudowny

Ferguson kolejny raz udowodnił że jest mistrzm nad mistrzami. Poprostu idealny trener, dzięki czemu United jest w tym miejscu gdzie obecnie.

Może to i dobrze że nie oglądałęm spotkania live bo pewnie bym się posrał z nerwów. Mnie spokojnego człowieka nic nie jest wstanie doprowadzić do takich emocji jak mecze United.

Jest cudownie :)

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 11 maja 2008, 19:23

Rossi pisze:Meczu nie widziałem, ale ciesze się jak cholera, nie będe wstawiał tysiąca emotek ale naprawde aż chce się zyć.

Oczywiście już poszukuje torrenta ze spotkaniem i dekoracją Mistrza Anglii sezonu 2007/2008 :] Linki mile widziane.

zawsze na drugi dzień linki sa na devilpage

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 maja 2008, 19:59

zawsze na drugi dzień linki sa na devilpage

a tam , kiszkowe sa stamtad :P

polecam mininove obszukac + soccerpulsa :)

btw. graty dla m'borough , jak bede smutny puszcze sobie ten mecz :boruta:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 maja 2008, 20:02

Gratulacje mistrzostwa. Patrząc obiektywnie na cały sezon należało się ono bardziej wam niż Chelsea ale po cichu liczyłem dziś na odwrotną sytuacje :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 maja 2008, 20:12

Spadajta od Majkela, 11 bramek w słabym Newcastle to tylko 1 mniej od Wazzy naszego
Po cholere byłby nam 3 niski napastnik? trzeba kupić kogoś kto umie grać dobrze w powietrzu...mile widziany Benzema/ Berbatov :]

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 11 maja 2008, 20:14

Kamil232 pisze:Benzema/ Berbatov
/Manucho

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 11 maja 2008, 20:17

Kamil232 pisze:Po cholere byłby nam 3 niski napastnik? trzeba kupić kogoś kto umie grać dobrze w powietrzu...mile widziany Benzema/ Berbatov
Po co ci wysoki napastnik ? Źle ci z dwoma niskimi, jak to ma teraz miejsce? Mnie sie tam wyniki podobają ;) Z resztą, Tevez strzelił w tym sezonie chyba wiecej bramek z głowy, niż z nogi, Mike tak samo.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 maja 2008, 20:23

Ależ absolutnie nie chce do pierwszego napastnika typu Huuntelar który by zwalniał grę i przez którego nie mogłoby być tej wspaniałem wymieności pozycji w ataku, bo tylko w polu karnym umie grać. Ale akurat Benezema i Berbatov potrafią i grać poza nim i są wysocy. A wysoki napastnik mi po to, że daje wiecej opcji w ataku, zastawi się zgra piłkę głową do wbiegającego np. Ronaldo. No a przede wszystkim potrzebny jest jak się przegrywa ze średniakami, bo wówczas nasz atut szybka kombinacyjna gra nie ma miejsca, bo oni stają przed polem karnym i jedyna szansa na przedarcie się to podanie na skrzydło i wrzutka. I wówczas właśnie przydałby się ktoś kto w polu karnym powalczy. Arsenal w tym sezonie kilka spotkań tak właśnie wygrał czy zremisował kiedy nie szło, to ze skrzydła wrzutka i Adebayor;]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”