Z tego co kojarzę, to Martin zagrał cały sezon w Antwerpii i był kapitalny. Wrócił do nas i to samo - fantastyczny mecz sparingowy z Celticiem, a następnie wypożyczenie do Rangers, gdzie początkowo robił furore. Później był trapiony przez kontuzje, które niestety po dzień dzisiejszy dają się mu we znaki.boskigonzo pisze:red85 pisze:Campbell - wg co niektórych kibiców Hul - najlepszy ich piłkarz od kilkudziesięciu lat. To chyba niezłą rekomendacja.
wiem ze nie ta ranga , ale jakis czas temu Martin mimo ze zagral niewiele w Antwerpii zostal uznany graczem sezonu . To samo bylo jak Fletch byl w rezerwach - 2gi Beckham , wiec narazie nie spieszmy sie z wydawaniem opiniii
a ja se cos jutro mazne i o
Nie ma to jednak znaczenia - Antwerpia to zupełnie inny poziom. Tam brylował nawet Dong, chociaż Frazier też zaliczył tam udane wypożyczenie.
Nie mówię, że Campbell będzie gwiazdą, ale póki co każdy(dziennikarze,kibice) kto widział go w akcji mówi, że to może być przyszła gwiazda angielskiej reprezy. Na pewno więc zasługuje na szansę.
Nie wiem co masz do FLetcha