FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 647

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 15 maja 2008, 22:39

klopx pisze:No akurat wyobraź sobie że lol nie świadczy... Nie raz już chyba widzialeś kiedy to obrońcy byli skuteczniejsi, czy mieli więcej bramek niż koledzy z drużyny którzy latają w ataku
Jak sie wystawi w ataku kogoś pokroju Rasiaka a w oobronie zagra Alves to i jestem pewien ze ten drugi bedzie mial wiecej goli :lol: tylko ze klopx widzisz, Barca to teoretycznie wyrownana druzyna, i jakos mi sie nie widzi zeby krolem strzelcow zostal Puyol czy Zambrotta, a Eto narzekal na brak skutecznosci...
Swoja droga dobrze ze napisales wczesniej o Rooneyu, ktory chyba nie jest napastnikiem :think: bo ma bardzo duzo odbiorow... moze go kupimy na zmiennika Toure ?
nie chce mi sie ciagnac tego tematu juz dalej...

http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=22261
Podobno w Hiszpanii serwisy przescigaja sie w sondach na temat Laporty.. i gdzie nie spojrzeć tam kazdy chce go wywalic.

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 15 maja 2008, 22:40

Mentor pisze:Bądźmy precyzyjni. Xavi był defensywnym sercem, Valdes wysuniętym bramkarzem a Yaya obecnie jest pancerną pięścią.

:wink:
Jajcarsko albo bardzo na miejscu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2008, 22:43

Jeśli chodzi o przyszłość Laporty to więcej złego niż on sam robią w tym momencie jego przeciwnicy. Joan spędzi w klubie już bodaj tylko jeden sezon. Czeka nas trudny rok, przed nami wiele pracy a tymczasem sępy już się zleciały i sieją ferment. W ten sposób na pewno nie pomogą klubowi bez względu na farmazony, które wygadują. Przyspieszone wybory prezydenckie to ostatnia rzecz jakiej potrzebujemy.

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 15 maja 2008, 22:48

MeToYou pisze:Jak sie wystawi w ataku kogoś pokroju Rasiaka a w oobronie zagra Alves to i jestem pewien ze ten drugi bedzie mial wiecej goli :lol: .
Pamiętam taki okres Terry'ego w Chelsea że miał mniej bramek jedynie od Drogby i Lamparda.
Ale masz rację... zakończmy ten temat

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 maja 2008, 13:43

Mentor pisze: Nie zdziwiłbym się gdyby miejsce Dinho zajął Iniesta a w środku pola pojawił się w miejsce Andresito właśnie zawodnik typu Keity (lub on sam).
Nie bardzo odpowiada mi takie ustawienie. Iniesta wedlug mnie nie pokazuje pelni mozliwosci na lewej flance.

Keite i Alvesa bardzo chetnie powitam w klubie. Nawet bardzo bym sie cieszyl. Keita a Deco to jednak troche inne pozycje, bardziej widze Keite jako DM`a.

Dzieki za lata spedzone w naszym klubie Deco. Mysle, ze w najblizszych dniach opuszcza nas tez Ronaldinho i Zambrotta. Odejscia Eto`o nie chce i mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie. Zbyt wielu kluczowych zawodnikow sracic nie mozemy.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8414

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2008, 15:24

Mentor pisze:Joan spędzi w klubie już bodaj tylko jeden sezon.

O ile się nie mylę, kadencja Laporty kończy się w 2010 roku, ale głowy sobie nie dam uciąć.
Mentor pisze:Przyspieszone wybory prezydenckie to ostatnia rzecz jakiej potrzebujemy.
Rzeczywiście, tego złego już za dużo. Zmiana trenera, zmiana prezesa, duże zmiany w składzie... To się może źle skończyć :evil:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2008, 20:46

O zmianę prezydenta bym się nie martwił z tego względu, że opozycja nie ma nawet jakiegoś przyzwoitego kandydata na chwilę obecną. Wotum nieufności to za mało.

Za nieco ponad godzinę ostatni mecz w tym sezonie ( :jupi: ), którego wynik jest w zasadzie bez znaczenia, ale dla niektórych piłkarzy będzie to pewnie ostatni występ w barwach Barcelony. Szkoda, że nie gramy u siebie, ale cóż.

Murcia - Barcelona 0:6 (Deco x3, Eto'o x3)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 maja 2008, 20:48

Mentor pisze: Szkoda, że nie gramy u siebie, ale cóż.
Bez obrazy, ale po ostatniej kolejce to w sumie nie wiadomo czy ,,szkoda"...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2008, 20:52

W sumie racja. Szkoda piłkarzy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 17 maja 2008, 20:52

Mentor pisze:Za nieco ponad godzinę ostatni mecz w tym sezonie ( Jupi ), którego wynik jest w zasadzie bez znaczenia

Tzn. bez różnicy jest dla was czy zajmiecie 3 czy też 4 miejsce :>

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2008, 20:54

Dla mnie bez różnicy. Z punktu widzenia sportowego niczego to nie zmienia. Poza tym trzecia lokata to dla mnie fatalny rezultat (podobnie jak czwarta) tak więc i tak humoru mi nie poprawi.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2008, 21:52

Pinto; Oleguer, Thuram, Puyol, Abidal; Xavi, Giovani, Gudjohnsen; Messi, Eto'o, Henry

Sporo tych pilkarzy dzisiaj nie ma, ktorzy zalicza penie ostatnie spotkanie w barwach Blaugrana. Thuram + Eidur + Pinto, reszta raczej pozostanie. Edmilson i Deco juz sie pozegnali. Ula w pierwszym skaldzie, wiec pewnie bedzie ciekawie. Oby Barca rzucila sie do ataku i strzelała bramki jak i gospodarze, przynajmniej da sie jakos ogladac te spotkanie.

Pique przeszedł testy medyczne, wiec transfer juz przesadzony. Edmilson takze przeszedł testy :lol: w Villarrealu. Zobaczymy czy bedzie mial wieksze szanse, choc go tam nie widze w pierwszym skladzie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2008, 21:58

Oby się tylko nie okazało, że będzie to ostatni występ Eto'o...

Rozumiem, że media robią sieczkę i spora część doniesień to bzdury, ale nie jestem pewien czy Samu pozostanie w klubie. Jego ostatnie słowa świadczą o tym, że coś jest narzeczy. Koszmar...

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 17 maja 2008, 22:56

Póki co Eidur pokazuje się z bardzo dobrej strony :) Te prostopadłe piły posyła niczym sam wielki Deco :D Nareszcie trafił DS... Lepiej późno niż wcale;) i wydaje mi się ze o tym samym pomyslał sam Giovani... (przynajmniej tak wynioskowałem z jego zachowania). Ta 3 w ofensywie też sie ładnie prezentuje;d A Pinto??? Parada roku :P (chodzi mi o ten wybroniony strzał głową). A wiec 3-1, a zapowiadało sie nieciekawie... zobaczymy co będzie w II połówce ;)

Aha, wracając do ostatnich gorących rozmów...: Kto dzisiaj gra najbardziej defensywnego pomagiera? Gudi czy Giovani? :P ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2008, 22:57

Uważasz, że gra dzisiaj jakiś defensywny pomocnik u nas?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”