UEFA Euro 2008 Austria - Switzerland - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 maja 2008, 16:02

Ja mam jedynie Polsat i Polsat Sport. A wszystkie mecze będą podobno na Polsacie Sport Extra, czyli to znaczy, że na Polsacie Sport nic nie obejrzę? :roll:

Ale nagmatwałem :P

Kaczormistrz
Administrator
Administrator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 16 maja 2008, 16:17

Lisek prawda, wszystkie mecze beda na PS Extra, jednak tak jak pisalem beda pokazywac mecze tez na innych swoich stacjach, przynajmniej tak przypuszczam :)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 maja 2008, 16:19

lisek_chz mam podobna sytuację jak Ty Polsat plus Polsat Sport bez Extra. a z tego co czytałem :arrow:

Polsat otwarty: mecze polaków, mecz otwarcia, półfinały i finał czyli tak jak pisał Corinthians

Polsat Sport: wiekszość najważniejszych meczy (np mecz Holendrów z Włochami), program o euro (tzn. gadające głowy), retransje, studio na żywo obozu polaków itp

Polsat Sport Extra: wszystkie mecze na zywo. czyli jeśli interesuje kogoś spotkanie np Turcji ze Szwajcarami to tylko tu mozna go zobaczyć na żywo i z polskim komentarzem. retransmisje wszystkiego

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 maja 2008, 16:56

fieldy pisze:a mam analogowy tuner i od lat mam z Astry ZDF i ARD, zawsze pokazywali wszystkie turnieje ..Więc mam nadzieje, ze teraz tez pokazą
spokojna głowa :] co jak co, ale na Niemców można liczyć w tej sprawie :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 maja 2008, 17:50

Ja mam jedynie Polsat i Polsat Sport. A wszystkie mecze będą podobno na Polsacie Sport Extra, czyli to znaczy, że na Polsacie Sport nic nie obejrzę?
Obejrzysz to co pokażą w otwartym Polsacie.Z tego co ja słyszałem w Polsacie Sport będą pokazywane tylko retransmisje.Natomiast wszystkie mecze w PSE.Z tego względu robi tak Polsat bo wie że większość polskich kablówek ma Polsat Sport a tylko nie liczne PSE.
Ja na szczęście posiadam oprócz Canal+ kablówke w której ofercie jest Polsat Sport Extra więc obejrze w domu cały turniej :wink:

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 17 maja 2008, 12:42

A myślałem ze bedzie tak ze wszystkie mecze będą w Polsacie otwartym ( są 2 mecze dziennie o różnych porach ), albo Polsat se będzie wybierać po jednym meczu dziennie na kanał otwarty i jeden na Polsat Sport ? :neutral:

Dobrze ze mam C+ i te nieszczesne ARD i ZDF :) :P

mantra
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mantra » 17 maja 2008, 22:24

a ja mam nadzieje ze sopcast mnie nie zawiedzie, ciekawsze mecze zapewne w jakiejś knajpie ewentualnie ZDF ... choć język niemiecki nie koi moich uszu

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 maja 2008, 10:48

http://sport.onet.pl/0,1264200,1752549,wiadomosc.html

graty Kaczormistrz :)

Narazie info niepotwierdzone ale cos musi byc na rzeczy

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 maja 2008, 11:02

Wszystkie mecze Euro 2008 w otwartym Polsacie
Jak podał wczoraj portal SportoweFakty.pl, wszystkie mecze finałów mistrzostw Europy będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie. Jest to o tyle zaskakujące, że do niedawna wiadomo było, że wszystkie mecze będą dostępne jedynie w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra, a tylko wybrane w ogólnodostępnym paśmie.

Do ostatniej chwili szefowie Polsatu chcieli utrzymać w tajemnicy informację o odkodowaniu wszystkich meczów. Właściciele stacji liczyli na jak największą sprzedaż dekoderów, bez których oglądanie większości spotkań na żywo miało być niemożliwe. Do wczoraj utrzymywano, że w otwartym paśmie pojawią się jedynie mecz otwarcia, finał i wszystkie potyczki Polaków.

Tajemnica ujrzała światło dzienne, po tym, jak jeden z pracowaników Polsatu pospieszył się, i za wcześnie wysłał plan transmisji do jednego z wiodących tygodników telewizyjnych - utrzymuje portal SportoweFakty.pl.

Decyzja władz telewizji o odkodowaniu wszystkich spotkań (27 meczów Polsat pokaże na żywo, a 4 będzie retransmitował) podyktowana była zapewne możliwością zakontraktowania większej liczby atrakcyjnych reklamodawców.
info z gazeta.pl

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 20 maja 2008, 14:42

boskigonzo pisze:http://sport.onet.pl/0,1264200,1752549,wiadomosc.html

graty Kaczormistrz :)

Narazie info niepotwierdzone ale cos musi byc na rzeczy
trzeba sie troche znac na marketingu :) ;p

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 20 maja 2008, 17:04

W dyskusji na TVP Info ktora ostatnio miala miejsce prezesi wygadali sie ze i tak wszystkie mecze muza byc pokazane :)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 cze 2008, 0:17

Jak podał wczoraj portal SportoweFakty.pl, wszystkie mecze finałów mistrzostw Europy będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie. Jest to o tyle zaskakujące, że do niedawna wiadomo było, że wszystkie mecze będą dostępne jedynie w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra, a tylko wybrane w ogólnodostępnym paśmie.
A Polsat sam ogłosił tą decyzję? Bo jak czytam to http://www.polsat.com.pl/#serial.23 to mam wątpliwości czy na otwartym kanale będzie coś więcej niż te kilka wybranych meczów :warrior:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 cze 2008, 2:13

Yukasz pisze:A Polsat sam ogłosił tą decyzję? Bo jak czytam to http://www.polsat.com.pl/#serial.23 to mam wątpliwości czy na otwartym kanale będzie coś więcej niż te kilka wybranych meczów Warrior
http://www.polsat.com.pl/program.php

Włącz program na sobotę i niedziele. Wszystkie mecze pokazują :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”