Spadkowicze OE - sezonu 2007/08 - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Kto spadnie z OE ??

Polonia Bytom
31
61%
Zaglebie Sosnowiec
6
12%
Jagiellonia Bialystok
1
2%
Widzew Lodz
2
4%
LKS Lodz
11
22%
ktos inny :o
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 mar 2008, 13:09

Czy ktos z Was dobrze rozumie statut PZPN, chodzi mi o degradacje ? :d Z tego co ja rozumiem, to w obecnej sytuacji z ligi spadaja 2 najslabsze druzyny + te skorumpowane, ktore znajda sie powyzej 15 miejsca. Czyli spada obecnie Zaglebie Sosnowiec [do 3ligi], LKS oraz Widzew i Zaglebie Lubin.

Z 2 ligi awans znowu uzyskaja az 4 druzyny, a bardzo mozliwe, ze nawet 5 [sprawa fuzji Dyskobolii]. Znowu zapowiada sie ciekawy finisz rozgrywek :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 maja 2008, 23:50

Kto spadnie z OE ??
Polonia Bytom
62% [ 31 ]
Zaglebie Sosnowiec
10% [ 5 ]
Jagiellonia Bialystok
2% [ 1 ]
Widzew Lodz
4% [ 2 ]
LKS Lodz
22% [ 11 ]
ktos inny :o
0% [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 50

Brawa dla znawców pilki noznej!! Dzieki Wam wszystkim pilkarze Polonii grali tak ambitnie, udowodnili Wam wszystkim jak bardzo sie myliliscie. :!:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 maja 2008, 23:51

Ja głosowałem na Sosnowiec. :o

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 maja 2008, 0:02

A Ja na Widzew :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 maja 2008, 0:11

A ja na ktoś inny :o

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 maja 2008, 0:25

Piłkarsko uważałem, że Polonia ale od strony sentymentu życzyłem Widzewowi :oops:

Awatar użytkownika
TouReQ
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 23 maja 2008, 12:51

A ja sie ciesze ze Polonia zostala bo pokazala ze mozna sie utrzymac z kasa pusta jak Kenijska studnia

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2008, 15:38

cloner nie boj nic ... co sie odwlecze to nie uciecze

Macie licencje ? :>

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 maja 2008, 15:42

Przecież oni na Polonii nawet daHu nie potrafią zbudować!

http://stadiony.net/news.php?n=1492

Albo spełniasz wymogi licencyje albo wypad, dura lex sed lex.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 maja 2008, 16:09

Franz: albo zaczniesz myslec, albo nadal bedziesz żyć w odrealnionym swiecie.

Pomimo tego, ze zadaszenia jeszcze nie ma, to ono bedzie, czy tego chcecie, czy nie. Sezon sie zaczyna w ostatni weekend lipca, a nie maja, wiec wrzućcie na luz.

PS: te Twoje prowokacje dot. bledow są dosyc marne, raz popelniasz okropny blad, ja Ci go poprawiam, a pozniej celowo popelniasz nastepne udajac, ze wszystko jest okey.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 maja 2008, 16:27

cloner pisze:Franz: albo zaczniesz myslec, albo nadal bedziesz żyć w odrealnionym swiecie.
Dobra słuchaj cloner, odpowiem Ci choć z doświadczenia wiem, że polemika z Tobą nie ma większego sensu.

To wbrew pozorom nie była żadna napinka w strone Twojego klubu. Po prostu denerwuje mnie to, że w OE grają zespoły, które powinny pokornie siedzieć w II lidzę i dostać się do "elity" (bo jak na razie to nie jest prawdziwa elita), dopiero aż bez ustępstw spełnią absolutnie wszytskie wymogi.

Do tych klubów zaliczam Polonie Bytom. Cały sezon spędziliści w OE mieliście kupę czasu aby ten marny daszek zrobić, a tymczasem w Bytomiu przyznają "że nie ma większych szans, aby budowa dachu na stadionie zakończyła się przed początkiem ligi." To jest po prostu smieszne. Jeśli na prawdę chcemy podnieść poziom ligi to nie powinny w niej grać takie klub jak Polonia czy Zagłębie Sosnowiec (pamiętasz ten mecz "na wodzie" z Wisłą Kraków - to był skandal, który nie powinnien mieć miejsca w II lidze a co dopiero w I) Te granie spotkań w Wodzislawiu/Zabrzu to po prostu jakiś absurd. Wiem, nie wszyscy są bogaci i pieniądze nie są najważniejsze, chodzi o ide sportu, ale jak chcemy osiągnąc poziom choćby sredniej europejskiej to takie praktyki musimy ukrucić.
cloner pisze:PS: te Twoje prowokacje dot. bledow są dosyc marne, raz popelniasz okropny blad, ja Ci go poprawiam, a pozniej celowo popelniasz nastepne udajac, ze wszystko jest okey.
Po prostu lubie Cie denerwować, oglądac Twoje reakcje. Wybacz cloner to co powiem, ale nie traktuje Ciebie jako kogoś poważnego, raczej tak jak większość za forumową zabawkę/błazna taki już Twój los na pilka.pl i przeciez wiesz, że sam się do tego przyczyniłeś.

Z mojej strony to wszystko... i chyba wszystko jasne.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 maja 2008, 16:39

Po prostu denerwuje mnie to, że w OE grają zespoły, które powinny pokornie siedzieć w II lidzę i dostać się do "elity" (bo jak na razie to nie jest prawdziwa elita), dopiero aż bez ustępstw spełnią absolutnie wszytskie wymogi.
Zgadzam sie, ze wymogi powinno sie spelniac, ale ... to nie wina klubu, a tymbardziej kibiców, ze każda wladza w Bytomiu jest jeszcze bardziej nieudolna od poprzedniej.
Wiem, nie wszyscy są bogaci i pieniądze nie są najważniejsze, chodzi o ide sportu, ale jak chcemy osiągnąc poziom choćby sredniej europejskiej to takie praktyki musimy ukrucić.
Jak chcemu ciagnac do sredniej europejskiej, to powinnismy grac coraz to lepiej, a pilkarze w naszej lidze, jak im dobrze nie zaplacisz, to sie na Ciebie wypinaja i w ch^ja lecą. A u nas w Bytomiu pokazali, ze nie trzeba wielkich pieniedzy, zeby pokazac bogatszym [np. Widzew] jak sie gra w pilke nozna.
Po prostu lubie Cie denerwować, oglądac Twoje reakcje. Wybacz cloner to co powiem, ale nie traktuje Ciebie jako kogoś poważnego, raczej tak jak większość za forumową zabawkę/błazna taki już Twój los na pilka.pl i przeciez wiesz, że sam się do tego przyczyniłeś.
To odpowiedz tak swoim prawdziwym znajomym [jesli masz takich] i ogladaj reakcje [oczywiscie tylko slowne, bo przy^ebac Ci nie mam okazji]. A co do Waszej opinii na mój temat, to niektorych mi zwisa zupelnie, i tak o mnie gówno wiecie, nie ma to jak napinka na necie :mike:

:wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”