No wiem ze z okolicznych miast i wiosek też jest zaciąg tak samo jak na Legii nie są tylko kibice z W-wy, w Poznaniu z Poznania itd i teraz ładnie trybuna się zapełnia tylko że mi chodzi o grę w OE. A to zainteresowanie jakie jest teraz a z pewnością będzie nadal rosło ale i tak imo nie wystarczy na OE aby dochody z biletów były na przyzwoitym poziomie. Drugą W-wą, Poznaniem, Krakowem czy innymi miastami nigdy nie będziemy.Sammyy pisze:Na mecze Zniczu przyjeżdżają także ludzie z okolicznych miast. Na prawie wszystkich meczach komplet. Nie skreślałbym publiki.
Druga trybuna (jeśli mówimy o takiej jak ta pierwsza) przez wakacje nie powstanie a stadion to działka miasta.Sammyy pisze:przez wakacje ma stanąć 2 trybuna, są już też projekty zrobienia dostawianych boków.
No właśnie tylko że utrzymanie składu łatwe nie będzie bo drużyna już się pokazała całej Polsce i kilku chętnych na zawodników z pewnością będzie.Sammyy pisze:No nic, teraz IMO priorytet to dokończenie budowy stadionu, utrzymanie obecnego składu (głównie wypożyczonych zawodników), być może ze 2-3 transfery Wink
Jak kosz dalej będzie jechał tym samym pasem co teraz i zmierzał w tym kierunku to niedługo zapełnienie hali MOSu będzie stanowiło wyczynSammyy pisze:Btw; Kosz ma mniej zwolenników od piłki - oficjalnie ofc.
Tylko że druga taka okazja może się prędko nie powtórzyć.Sammyy pisze:4 miejsce to jest zdecydowanie sukces, ba ja jestem zadowolony, że nie awansowaliśmy do pierwszej ligi.