II LIGA

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 maja 2008, 13:32

Sammyy pisze:Na mecze Zniczu przyjeżdżają także ludzie z okolicznych miast. Na prawie wszystkich meczach komplet. Nie skreślałbym publiki.
No wiem ze z okolicznych miast i wiosek też jest zaciąg tak samo jak na Legii nie są tylko kibice z W-wy, w Poznaniu z Poznania itd i teraz ładnie trybuna się zapełnia tylko że mi chodzi o grę w OE. A to zainteresowanie jakie jest teraz a z pewnością będzie nadal rosło ale i tak imo nie wystarczy na OE aby dochody z biletów były na przyzwoitym poziomie. Drugą W-wą, Poznaniem, Krakowem czy innymi miastami nigdy nie będziemy.
Sammyy pisze:przez wakacje ma stanąć 2 trybuna, są już też projekty zrobienia dostawianych boków.
Druga trybuna (jeśli mówimy o takiej jak ta pierwsza) przez wakacje nie powstanie a stadion to działka miasta.
Sammyy pisze:No nic, teraz IMO priorytet to dokończenie budowy stadionu, utrzymanie obecnego składu (głównie wypożyczonych zawodników), być może ze 2-3 transfery Wink
No właśnie tylko że utrzymanie składu łatwe nie będzie bo drużyna już się pokazała całej Polsce i kilku chętnych na zawodników z pewnością będzie.
Sammyy pisze:Btw; Kosz ma mniej zwolenników od piłki - oficjalnie ofc.
Jak kosz dalej będzie jechał tym samym pasem co teraz i zmierzał w tym kierunku to niedługo zapełnienie hali MOSu będzie stanowiło wyczyn :(
Sammyy pisze:4 miejsce to jest zdecydowanie sukces, ba ja jestem zadowolony, że nie awansowaliśmy do pierwszej ligi.
Tylko że druga taka okazja może się prędko nie powtórzyć.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 13:34 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”