AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 26 maja 2008, 17:11

Mentor pisze:Tak czy inaczej liczę na to, że nie pojawi się żadna odpowiednia (czytaj bardzo wysoka - nie ma się co oszukiwać) oferta
Na to bym zbytnio nie liczył. Eto'o to Eto'o jednak. Inter chce go mieć, a oni wyłożą każde pieniądze, jeśli kogoś chcą, Farina czy Adriano przykładem. :wink:
Poza tym na pewno włączy się do walki Chelsea, jak to ona zwykle. Więc oferty będą, jeśli Samuel będzie chciał odejść. Patrząc na to, co zrobili mu kibice na ostatnim meczu na CN, to się nie zdziwię, jeśli będzie chciał odchodzić widząc, że układanka się sypie - Barcelona ma za sobą fatalny sezon i nie można mieć pewności, że będzie wiele lepiej.
Najbliższe tygodnie pokażą, choć o ile transfer Boriello, Sammarco, Llorisa czy innego Zambrotty pewnie będzie dość szybki w załatwianiu, to transfer Eto'o pewnie będzie dłuugą telenowelą, bo to świetny piłkarz, wielka gwiazda i ważny piłkarz dla Barcelony.
Rok temu Barcelona wyciągnęła po takiej telenoweli Henry'ego, oby teraz Eto'o wylądował po czymś takim w Mediolanie, po tej właściwej stronie oczywiście. :wink:

Swoją drogą transfermarkt.de pisze straszne herezje - Marzoratti w Milanie? Z tego, co wiem, to jest on na zasadzie współwłaścicielstwa w Empoli, a wg. nich wrócił z wypożyczenia. O ile powrót Grimiego i Abiattiego rozumiem, bo oni faktycznie wracają z loan, to Lino mnie zaskoczył - tym bardziej, że jeśli transfermarkt.de uznaje piłkarza na współwłaścicielstwie za wypożyczonego, to czemu tam nie ma Boriello czy Pozziego?
Byłoby cudownie, gdyby faktycznie wrócił do Milanu, takiego OŚ nam trzeba.
Boriello do Romy + gotówka = Mancini? Nie, w życiu. Nigdy nie przepadałem zbytnio za Brazylijczykiem, a nam Marco jest potrzebny - nie po to rzekomo oddajemy di Gennaro ( :evil: ), by teraz ściągać do zespołu Manciniego - to już wolę sprowadzić z powrotem Abate i Boriello na raz, kadra jest wąska, obaj się przydadzą.

Wróć do „Włochy”