Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 maja 2008, 18:31

:olaboga: Polonia nie spełniła wymogów i nie zostaje dopuszczona do gry w OE - źle bo zajmują się najmniejszymi (a w konsekwencji narzekania na poziom polskiej ligi, stadiony itp a nawet wyśmiewanie słabego rywala). Gdyby Polonia dostała licencję za ładne oczy - też byłoby źle bo licencje to fikcja :olaboga: Znaczy jesteśmy w Polsce :lol: Dla mnie jak ktoś nie spełnia wymogów licencyjnych to powinien wylatywać. W końcu one po to są, poza tym niech ogólnie prawo zacznie być egzekwowane w życiu bo nic nie da jego ciągłe zaostrzanie skoro i tak wszyscy je obchodzą, nawet ci co je wymierzają. I nie widzę powodów dla których licencje miałyby być fikcją dopóki nie zostanie załatwiona sprawa z korupcją.

A tak w ogóle to jestem w szoku bo z relacji clonera wyglądało na to że problem jest tylko ze stadionem i byłem przekonany że Polonia otrzyma licencję a tu zonk :roll: Ba dziwił mnie nawet napis clonera ze jest dobrej myśli bo byłem przekonany że przyznanie licencji to oczywista oczywistość.
No i oczywiście szkoda Polonii bo mimo wieli przeciwności losu dzielnie walczyli aby utrzymać ekstraklasę w Bytomiu a tracą ja przy zielonym stoliku... :warrior:
cloner pisze:Problem polega na tym Panowie, ze we wtorek komisji licencyjnej brakowało tylko dokumentu dot. umowy na zastepczy stadion, a jak dzis umowa została dostarczona, to pzpn doczepil sie do spraw finansowych, troche to smieszne.
A jeśli jest tak to nie tylko ciężkie jest życie studenta bo skąd ja takie numery znam - jednego razu jedna rzecz jest źle a jak ta została poprawiona to ta co wcześniej była dobra okazuje się być pomyłką :lol: Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz :wink:

PS1 Trochę dziwnie wygląda apel o pomoc do prezydenta miasta który teraz sam powinien się cmoknąć za opieszałość przy modernizacji stadionu. No ale ponoć tonący brzytwy się trzyma więc czemu nie.
PS2
Decyzja komisji jest ostateczna i nie przysługuje od niej odwołanie.
http://www.pzpn.pl/?inf=14624
PS3
cloner pisze:Witaj 2 ligo Crying or Very sad
Marnym pocieszeniem może być to że zagracie w I lidze (bo II będzie się nazywała I)

Edit:

Grając w polskiej lidze każdy zgadza się przestrzegać przepisy PZPNu czyli m.in. spełniać wymogi licencji. Więc nie pojmuję choćby tego i wielu innych wpisów http://sport.onet.pl/1,16,11,44252958,1 ... AT=1248675

Wróć do „Polska”