FMy

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 31 maja 2008, 15:21

Loczek pisze:Jeśli tak, zwolnią mnie Shocked
Skąd wiesz? Nic nie wiedziałem o tym, że w wypadku zmiany zarządu wylatuje manager.
Swoją drogą Twoje wyniki nie wpływają niestety w żaden sposób na to, czy zmieniony będzie zarząd, czy też nie.
Ja tymczasem użeram się Norymbergą i Ghaną na wszystkich frontach - moja Ghana najpierw w PNA straciła Gyana i Essiena w ćwierćfinale, by w półfinale przegrać z WKS, a w meczu o trzecie miejsce dać ciała totalnie z Nigerią.
Po czym awansowaliśmy do MŚ w RPA, gdzie pokonaliśmy w grupie Niemcy i rewelację mistrzostw Kolumbię, remis ze SZwajcarią dał nam awans, po czym w 1 fazie pokonaliśmy Grecję, w ćwierćfinale Holandię po wspaniałym meczu, w półfinale trafiliśmy na Anglię, graliśmy bez Essiena, Muntariego, Quinciego (czyli bez lewego skrzydła) i bez Gyana i Asare (mój jedyny lewy obrońca), po czym dopiero w karnych przegraliśmy z Anglią po niesamowitym meczu, w którym sędzia nie uznał nam bramki i odebrał karnego. Po spotkaniu zrobiłem na konferencji rozróbę, uznałem, że sędzia przekręcił mecz, a nie zostałem ukarany, więc sędzia popełniał kardynalne błędy. W meczu o trzecie miejsce dodatkowo osłabieni brakiem kapitana Ahmeda przegraliśmy z Meksykiem 1:2 po dwóch bramkach z karnych w 89 i 92 minucie, których nie powinno być - znów, po meczu wyżywam się na sędzim, a federacja nic nie zrobi, bo sędzia popełnił błąd. :evil:
Teraz zaczynam trzeci sezon Norymbergą, już jako obrońca tytułu mistrzowskiego i zaczynam grę w LM...

Wróć do „Hyde Park”