Żeby nie było zbyt patetycznie. Grazie Mancio!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 maja 2008, 20:27
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 29 maja 2008, 20:53
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 30 maja 2008, 18:18
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 31 maja 2008, 20:26
Podobno Mourinho chciałby pozyskać jednego ze swoich rycerzy - Ricardo Carvalho. To sprawi, że w defensywie zrobi się tłok i być może do Barcelony zostanie oddany Chivu. Cały ten scenariusz został oczywiście wymyślony przez pismaków, którzy co chwila kogoś sprzedają z Interu i przypisują nam jakiś innych piłkarzy. Moim zdaniem rewolucji nie będzie, ale możemy się spodziewać trzech dość głośnych transferów. Moratti chce wydać okoł 70 milionów na transfery co daje dość spore pole do popisu. Ja chętnie widziałbym w naszych szeregach Silvę z Valencii. Pismaki też nam go przypisywali jakiś czas temu, ale Valencia wszystkiemu zaprzeczyła. Mam nadzieję, że w tej plotce było choć ziarno prawdy i postaramy się o Hiszpana. Wiem, że piłkarze stamtąd we Włoszech raczej się nie sprawdzają, ale myślę, że Silva jest lepszym pomysłem niż np. Quaresma.Chuchu pisze:Obrona i bramka pewnie sie nie zmienią.
Chuchu pisze:Ja bym chetnie widzial w koszulce Interu Alessandro Rosine.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 maja 2008, 20:45
plotaak informuje Tuttosport Jose Mourinho (fot), który wciąż nie jest oficjalnie trenerem Interu Mediolan, miał powiedzieć prezydentowi tego klubu Massimo Morattiemu, żeby sprzedał Zlatana Ibrahimovica, bo nie jest on przewidziany w planach Portugalczyka na budowanie drużyny.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2008, 21:16
Dejan jak Dejan może odejść, ale mało prawdopodobne wydaje mi się zwolnienie Maicona z kontraktu przez Morattiego żeby nie powiedzieć niewykonalne.Diamen23 pisze:Mówiło się za to, że Maicon i Stanković myślą nad odejściem po zwolnieniu Manciniego.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 cze 2008, 14:40
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 cze 2008, 14:49
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 cze 2008, 14:51
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 02 cze 2008, 15:30
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 cze 2008, 16:06
Ja Ci się dziwię. Interowi od dawna brakowało tylko trenera - piłkarzy, sędziów mieliście naprawdę świetnych, ale Mancini managerem był miernym. Teraz macie chyba najlepszego obecnie trenera. I nawet jeśli prawdą okaże się odejście Chivu czy Ibrahimovica (nad którym zachwytów nie podzielam, poprzedni sezon zwieńczył świetnym meczem z Parmą, którego by nikt nie zapamiętał pozytywnie, gdyby nie Rocchi), to i tak macie się z czego cieszyć - gdy przychodził Essien, to najlepszy na jego pozycji był Gerrard, Makelele czy Gattuso, po czym Mourinho oszlifował piłkarza z Ghany - Jose zapracował na swoją wielkość właśnie tym, że potrafił z mniej znanych graczy wycisnąć 110%, i mam dziwną pewność, że przy odejściu gwiazd - Rumuna, Szweda czy Julio Cesara - znajdą się godni następcy, z którymi Inter będzie wygrywał. Mourinho do ligi włoskiej pasuje świetnie, ciekaw tylko jestem, jak teraz się odnajdzie w sytuacji, gdy ma większość sędziów nie przeciwko, ale za sobą.Martin Pellegrino pisze: Kurde, jakie mam ostatnio czarne myśli...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 02 cze 2008, 16:36
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 cze 2008, 16:41
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 cze 2008, 17:04
wcale sie mu nie dziwie choc nie powinien tego publicznie opowiadac powinien porozmawiac z Mourinho jak wyglada jego sytuacja..jest mlody niezwykle utalentowany musi grac jak najwiecej..nie zdziwie sie jak Mourinho bedzie gral jednym napastnikiem..jest Ibrahimovic wroci Adriano mowi sie o Eto'o lub Drogbie zostaje Suazo Crespo Cruz i Balotelli..nawet przy grze dwoma napastnikami to jest za duzo napastnikow...Balotelli pokazal ze potrafi grac na wysokim poziomie i moze walczyc o miejsce w pierwszej 11 ale majac za rywali Eto'o/Drogbe Ibrahimovicza i Adriano(jezeli wroci do Interu i choc po czescie do formy) bedzie mu ciezko..osobiscie nie decydowaLbym sie na miejscu Mourinho na zakup napastnika...Ibra Suazo Balotelli Adriano i Cruz powinni wsytarczyc ale nie wiadomo jakie plany ma Jose i jaka taktyka bedzie gralalbo gram albo odchodzę, teraz jego przykładem poszedł Super Mario
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 cze 2008, 17:21
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio