Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 cze 2008, 1:20

piwus pisze:Ja mogę spokojnie powtórzyć co wcześniej: wstyd i pokazówka
A wcześniej pisałeś że jesteś za Polonią i jak niemal każdy Polak im współczujesz no ale teraz wychodzi że to była ironia. Dla mnie sprawa Polonii jest pojebana i widać że PZPN dalej pozostał w epoce kamienia i nie ruszył się do przodu choćby na krok :roll: Nagle wszyscy płaczą nad losem Bytomian i pewnie dostaną licencję a wcześniej nie spełniali wymogów :roll: A najśmieszniejsze są władze Bytomia które jak relacjonuje cloner przez cały sezon klub miały w 4 literach. Zresztą inni też nie są lepsi. Albo się spełnia wymogi i się gra w OE albo się nie spełnia i gra tam gdzie ci pozwolą. A jak się spełnia i zostało wyrzuconym to wystrzelać ludzi z PZPNu. A tu nagle i Warszawa i każde inne miasto za Polonią no bo szkoda klubu. No szkoda ale jak mamy gonić Europę to przy profesjonalnej ekstraklasie.
A pomyśleć że akcje Bytomian zmieniły kurs o 180 st bo wpływowe osoby przejęły się ich losem :lol2:
piwus pisze:Na szczęście restrykcje licencyjne zapewniły komfort wszystkim widzom w Pruszkowie.
Znaczy chodzi ci o klatkę? No widocznie ma być jakaś klatka o takich wymiarach i nic więcej a ta spełnia wymogi II ligi więc wtf :?: Może idź do PZPNu żeby w II lidze dla kiboli gości wymagali krytej trybuny i wachlujących murzynek.
A pisząc o syfie chodziło mi o trybunę której nie widzisz.
piwus pisze:To nowatorskie rozwiązanie ma być ponoć wykorzystane na nowym Stadionie Narodowym.
Nie znam wymogów UEFY ale wątpię aby tam była zapisana klatka. Zresztą jak będzie grała reprezentacja to kibice przyjezdni w większości krajów nie sa tak pojebani jak u nas (w Polsce tylko policja jest be z czym na pewno się zgadzasz) więc zamykać ich w takiej klatce nie ma sensu.
No i pewnie nadal siedzi zadra za ten Stadion Narodowy? :lol:

Jeszcze jedno piwus - ta klatka powstała tuz przed startem rozgrywek II ligi więc jak się nie trudno domyslić była robiona na potrzeby wymogów PZPNu i najwyrazniej taka miała być.

Wróć do „Polska”