A wcześniej pisałeś że jesteś za Polonią i jak niemal każdy Polak im współczujesz no ale teraz wychodzi że to była ironia. Dla mnie sprawa Polonii jest pojebana i widać że PZPN dalej pozostał w epoce kamienia i nie ruszył się do przodu choćby na krokpiwus pisze:Ja mogę spokojnie powtórzyć co wcześniej: wstyd i pokazówka
A pomyśleć że akcje Bytomian zmieniły kurs o 180 st bo wpływowe osoby przejęły się ich losem
Znaczy chodzi ci o klatkę? No widocznie ma być jakaś klatka o takich wymiarach i nic więcej a ta spełnia wymogi II ligi więc wtfpiwus pisze:Na szczęście restrykcje licencyjne zapewniły komfort wszystkim widzom w Pruszkowie.
A pisząc o syfie chodziło mi o trybunę której nie widzisz.
Nie znam wymogów UEFY ale wątpię aby tam była zapisana klatka. Zresztą jak będzie grała reprezentacja to kibice przyjezdni w większości krajów nie sa tak pojebani jak u nas (w Polsce tylko policja jest be z czym na pewno się zgadzasz) więc zamykać ich w takiej klatce nie ma sensu.piwus pisze:To nowatorskie rozwiązanie ma być ponoć wykorzystane na nowym Stadionie Narodowym.
No i pewnie nadal siedzi zadra za ten Stadion Narodowy?
Jeszcze jedno piwus - ta klatka powstała tuz przed startem rozgrywek II ligi więc jak się nie trudno domyslić była robiona na potrzeby wymogów PZPNu i najwyrazniej taka miała być.