Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 09 cze 2008, 13:49
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 cze 2008, 13:59
Dodałem to 'jeszcze' choć wiem że je całe życie będzie można powtarzać. Co innego gdybyśmy mieli Torresafranz pisze:Z tym Ebim to prawda, ale zbarał bym to "jeszcze" bo wątpie czy Ebi kiedykolwiek będzie czołowym napastnikiem świata (albo choć Europy)
Podobnie było jak polski Mou (franz pisze:Świerczewski ['] Przy pierwszym wejściu nic nie powiedział... Borek mu podziękował za komentarz.
Pewnie że lepsze to niż opowiadanie ale z drugiej strony zabawnie to wygląda. A najlepiej by zrobili gdyby wykupili prawa do 3 min choćby tylko meczów Polaków. A tak to pozostaje im ciągłe jaranie się 'Błękitnym 24'Mi to nie przeszkadza, wg ciebie lepiej jakby Miecugow opowiadal jak komentator radiowy jak przebiegaly kluczowe sytuacje w meczu? Tez bys narzekal. Jakby mieli prawa to by pokazali skroty a tak to wpadli na niezly pomysl z ta animacja.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2008, 14:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 09 cze 2008, 14:35
Pytanie brzmi czy jest to dobra czy zła wiadomość??? Myślę że dobrze się stało choć chłopa oczywiście szkoda:/fieldy pisze:szanse na występ Żurawia w kolejnych meczach są znikome.
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 cze 2008, 14:37
No nie wiem czy strata doświadczonego piłkarza, choćby w słabszej formie, to akurat dobra wiadomość. Zważywszy szczególnie ilość (i jakość) naszych alternatyw w ataku...Zawsze jest to osłabienie.klopx pisze:Pytanie brzmi czy jest to dobra czy zła wiadomość??? Myślę że dobrze się stało choć chłopa oczywiście szkoda:/
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 09 cze 2008, 14:40
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 cze 2008, 14:49
Pytanie brzmi czy jest to dobra czy zła wiadomość???
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 cze 2008, 17:04
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 cze 2008, 17:25
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 cze 2008, 19:00
Leo zawinił, że piłkarze spóźnili się z wyjściami do pułapek ofsajdowych?Corinthians pisze:Nie wiem jak to możliwe, aby drużyna grająca dwoma defensywnymi pomocnikami i czterema obrońcami pozwoliła, aby przeciwnik dwa razy wyszedł dwójką napastników sam na sam (sami na samego) z bramkarzem od 30 czy 40 metra!
Piękniejsza była dla mnie pierwsza bramka, gdzie Niemiec podał do Hiszpana, ten odegrał do Polaka, piłka do drugiego Polaka i bramka.Corinthians pisze: Cóż za paradoks
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 cze 2008, 20:14
Nie wiem co miały symbolizować tak dalekie wyjścia obrony. Prawda jest taka, że Loew po prostu nas ośmieszył z pomysłem zostawiana jednego napastnika na spalonym, czego nie spodziewali się ani nasi obrońcy, ani Leo tego nie przewidział, chociaż mówił, że Niemcy go niczym nie zaskoczą.Wilmore pisze:Leo zawinił, że piłkarze spóźnili się z wyjściami do pułapek ofsajdowych?
Tutaj można się przyczepić, bo wystawienie Golańskiego było wymysłem Leo, no i wiemy jak to się skończyło.Wilmore pisze:Leo zawinił, że nie miał nieźle wychodzącego do pułapek Bronowickiego (bo się nie wracał) tylko Golańskiego, który ostatni mecz na OL zagrał w II lidze polskiej?
Jeżeli wczoraj Polacy rozegrali świetny mecz pod względem taktycznym to spoko. Wątpie, aby taktyką Leo było schowanie Smolarka i Żurawia. To, że najwięcej strzałów oddał Lewandowski to też było zamierzenie taktyczne? No dobra, nie będę więcej krytykował. Również uważam, że taktyka była dobra, ale na pewno nie powiem, że była świetna. A to dlatego, że Loew ją przewidział i rozpracował. Szacun dla niego, bo Niemieccy piłkarze wcale nie są w jakiejś wysokiej formie (z kilkoma wyjątkami), ale z takim świetnym trenerem mogą wygrać mistrzostwa.Wilmore pisze:Bez jaj, taktycznie Polska wyglądała świetnie.
Ciekaw jestem ilu Greków byś wymienił przed Euro 2004? Aha, ilu Greków zrobiło jakąś większą karierę po E04? Piłkarze Greccy to zwykłe kołki i słabeusze, ale dzięki znakomitej taktyce bla bla bla wygrali Euro. I dla nas też jedyną szansą jest Beenhakker, bo chyba nikt nie powie, że taki Janas jest w stanie więcej osiągnąć z tymi piłkarzami. Po prostu przygotowanie fizyczne i taktyczne jest kluczem do wyjścia z grupy.Wilmore pisze:Mourinho czy król Otto mieli piłkarzy, którzy mieli dużo większe umiejętności i zrobili kariery po triumfach. U nas nie ma nikogo z takim potencjałem.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 cze 2008, 20:52
Co mowi Fifa. Preferuje zdobywanie bramek, i jesli jest sytuacja, ktora ciezko okreslic to sedziwoie powinni puszczac gre. To nie ja sobie wymyslile, nawet jesli bedziesz to komus wmawial. Spalony to spalony czoywiscie, ale jesli pokazuje to dopiero powtorka na świetnym sprzecie i sedzia mial male szanse, zeby go dostrzec to dobrze, robi, że daje grac. FIFA.RealFan pisze:Jesli byl spalony to NIE jest dobrze, ze sedzia puscil gre. To jest jego blad i to, ze spalony byl maly i potwierdzila go dwudziestotysieczna powtorka ma marginalne znaczenie, ale co tam - Jarzinho zna inne przepisy gry w pilke. Minimalne spalone prawie nie sa spalonymi i dobrze jesli sie je puszcza
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 22:42
Moze ten mecz z Niemcami mu po prostu nie wyszedl a nastepne by zagral juz dobrze? Nie ma co sie cieszyc ze Zurawski nie zagra, na pewno to olbrzymie oslabienie dla naszej reprezentacji, oby tylko w psychice cos nie siadlo...Jarzinho pisze:Teraz i dal dupy w pierwszym spotkaniu i nie bedize przydatny w dwoch kolejnych.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 cze 2008, 23:52
Yukasz
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio