Komentatorzy - Strona 23

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 lut 2008, 12:21

Mecz Interu też komentował dobry wariat z Jóźwiakiem. Nie pamiętam jak się nazywa..

Według niego w obronie Interu gra Oscar Cordoba, a w bramce Julio Cruz. O tradycyjnym Majsonie nie wspominając.
Po czerwonej kartce Matrixa na lewą obronę przeszedł Maxwell co jest najnormalniejszą rzeczą na świecie bo to lewy obrońcy, a oni przez dobre pół godziny upierali się, że gra tam Stanokovic.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 21 lut 2008, 12:39

Z tego co pamiętam to z Jóźwiakiem zazwyczaj komentuje Sergiusz Ryczel i tak też miało miejsce we wtorek przy okazji meczu Interu.

Komentowania Jóźwiaka już nie będę nawet wspominać. Miałam okazję oglądania meczów z jego komentarzem i te jego ciągłe powtarzanie słów po dwa razy zaczęło już mnie wkurzać. Dobrze, że wczoraj komentował mecz MU z Lyonem, bo bym chyba zwariowała...

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 lut 2008, 13:02

Heh oglądam mecze na N już od jakiegoś czasu i sie chyba przyzwyczaiłem. Powiem nawet ze komentarz Bereta i tego drugiego mi odpowiada. Jozwiak jakby nie było orientuje sie trochę we francuskim futbolu i czasem ma coś ciekawego do powiedzenia. A to ze sie powtarza- trudno, był przecież piłkarzem a nie profesorem filologii;]
Miażdży mnie natomiast ten kolo który prowadzi studio- przy analizie najciekawszych sytuacji w przerwie mówi coś w stylu: no cudowny strzał, minimalnie chybiony- a goście w studio na to: no, wcale nie taki dobry ten strzał :lol: Gosc wg mnie zna sie na piłce nożnej tyle co Benedykt 16 na braterstwie i miłości bliźniego innego wyznania :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 lut 2008, 13:22

A jak oglądałem mecz Roma - Real to nikt nie komentował i czułem się jakbym był na stadionie :wink: Początkowo poczułem się oszukany i pomyślałem że ktoś mógłby pogadać ale później stwierdziłem że nie ma tego złego a utwierdził mnie w tym następnego dnia barwny komentarz Kalinowskiego :lol: :roll: Z drugiej strony dobrze że nie było Jóźwiaka :whistle:

Najlepiej jak komentują Chińczyki a wtedy nawet ciężko mi wyłowić nazwiska piłkarzy :roll:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 23:30

Oglada ktos Euro Cafe na TVN24? Ta cala prowadzaca Walendowska widac ze nie zna sie w ogole na pilce a wszystkiego uczy sie na pamiec :roll: Juz od kilku programow ja o to podejrzewalem a teraz juz jestem pewien :? Chciala byc fajna i popularna :?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 23:42

To jest reporterka TVN24, ktora na czas Euro wymyslila sobie ze bedzie "ekspertka" i bedzie podsumowywac dany dzien mistrzostw. Zrobila wlasny program Euro Cafe i tam nawija z pamieci co tylko zdarzyla wkuc

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8647
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2008, 23:47

Ambitno dziołszka :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 cze 2008, 10:13

Kto ogladal jakis tam program na tvn24 gdzie miedzy innymi byla Sroda, czy jak jej tam, i ta, o to glupia baba, wypowiadala sie, na temat kibicowania i ogolnie uznawala to za zlo.

albo, jakis gosc na tvp3, wypowiadal sie cos w stylu 'sa tez, tacy ludzie jak ja, ktorego zadne mecze nie intersuja nawet te z Polska'. No to do k. nedzy, po co bierze udzial w programie w ktorym mowi sie troche o pilce.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 cze 2008, 10:26

Lakier pisze:Kto ogladal jakis tam program na tvn24 gdzie miedzy innymi byla Sroda, czy jak jej tam, i ta, o to glupia baba, wypowiadala sie, na temat kibicowania i ogolnie uznawala to za zlo.
Chodzi ci o wypowiedź że piłka "odnosi się do prostych potrzeb, charakterystycznych dla cywilizacji pierwotnych i jak się okazuje także nowoczesnych, tyle że raczej u mężczyzn..." :lol: :lol: bo coś takiego słaszałem dziś rano w radiu :P

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 10 cze 2008, 10:57

(L)oczkerson pisze:
Lakier pisze:Kto ogladal jakis tam program na tvn24 gdzie miedzy innymi byla Sroda, czy jak jej tam, i ta, o to glupia baba, wypowiadala sie, na temat kibicowania i ogolnie uznawala to za zlo.
Chodzi ci o wypowiedź że piłka "odnosi się do prostych potrzeb, charakterystycznych dla cywilizacji pierwotnych i jak się okazuje także nowoczesnych, tyle że raczej u mężczyzn..." :lol: :lol: bo coś takiego słaszałem dziś rano w radiu :P
Albo jej artykuł na WP(wczorajszy).Ta pani ma wyraźne kompleksy w stosunku do mężczyzn,uznaje je za zło,i jej zdaniem to niewiem mamy sie emocjonować parada gejów i lesbijek,bo to według niej jest"mądre,zgodne z nasza cywilizacja".Moim zdaniem tacy ludzie powinni zamknać japy na czas EURO
A co do camego TVN24,wcześniej wspomniana pani prowadzaca nie zauwazyła "małej"pomyłki,jakiej było dopisanie Francji 3 pkt.Nawet mając tabele przed oczami tego niezauwazyła,ja natomiast lałem ze smiechu :lol: Juz wole szczene Gmocha jako eksperta

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 cze 2008, 15:40

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 cze 2008, 17:49

a rzeczywiscie szkoda. mimo wielu zabawnych wpadek IMO jeden z najlepszych glosow w telewizji i duzo lepiej si ogladalo mcze z jego komentarzem niz z tym z Polsatu(choc i tu ci mlodzi sa lepsi niz Tomasz Jasina:)) Jako ejdyny komentator potrafil wg mnie oddac emocje towarzyszace kazdemu spotkaniu. A przeciez o to chodzi. Gdyby tylko lepiej dobieral sobie asystentow ktorzy uzupelniali by go w wiedzy(niee tylko nie Juskowiak) to mogloby byc swietnie.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 cze 2008, 23:14

Piotr pisze:duzo lepiej się ogladalo mecze z jego komentarzem niz z tym z Polsatu
Darek to legenda polskiego komentarza, ale dzisiaj już czasami nie da się go słuchać. Popełnia zbyt wiele błędów jak na 90 minut mecz, chociaż głos nadal ma niezły. Mimo wszystko najlepsze lata ma już zdecydowanie za sobą.

IMO jednym z lepszych komentatorów obecnie jest Przemek Pełka. Gość ma niesamowity ogień w głosie, a już szczególnie jak relacjonuje hokej to aż miło się ogląda, choćby leciała największa kicha (jak choćby spotkania z udziałem reprezentacji Polski :D ).

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 12 cze 2008, 14:30

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2008, 14:54

też zauważyłem te skarpetki wczoraj i się nawet lekko uśmiechnąłem, ale nie sądziłem, że zrobią z tego taką aferę.

To chyba oznacza, że mecze nudnawe są.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”