Euro 2008: Polacy na Euro

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 10 cze 2008, 1:17

Łukasz_ pisze:Trzeba mieć na uwadze to że Niemcy strzelili bramkę dość szybko i mogli grać spokojnie, nie musieli forsować tempa. 2 lata temu tej bramki nie strzelili co skończyło zamknięciem nas w polu karnym.
Dlatego sam nie wiem na co stać Niemców. Niby prowadzili i nie musieli się aż tak bardzo wysilać ale z drugiej strony gdyby na boisku było 11 Yukaszy to nawet cofnięci Niemcy nie chodziliby z naszej połowy a było odwrotnie. Mi u nich bardzo imponowało przejście z defensywy do ataku - jedno, dwa podania i są pod naszą bramką. A poza tym Niemcy zagrali mocno średnio. A co do Twojego fragmentu bo trochę sie rozmyłem to dla mnie mało ważne jest czy bramkę tracimy w 1 czy 93 min a ważniejszy styl (co ja zrobię że coś tam podobnie jak Leo widziałem :P ) dlatego nie zadowolił mnie ani trochę występ podczas MŚ bo równie dobrze z taką grą bramkę mogliśmy stracić i powinniśmy duuużo wcześniej. A podwajając przy tak szybko grających piłka Niemcach narażasz się na lukę w defensywie. Choć nie wiem, może trzeba było podwajać bo 1 na 1 jesteśmy słabsi... :think: Gdyby było wcześniej to połączylibyśmy się ze Świerczewskim i on by nam powiedział co widzi na boisku a tak pora spać :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”