Tak. Naprawiajmy bledy nastepnymi bledami. Czemu FIFA jeszcze nie wpadla na ten genialny projektrkoeman pisze:zalosna frustracja. szczegolnie ze roger zdobyl gola ze spalonego
ale coz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:11
Tak. Naprawiajmy bledy nastepnymi bledami. Czemu FIFA jeszcze nie wpadla na ten genialny projektrkoeman pisze:zalosna frustracja. szczegolnie ze roger zdobyl gola ze spalonego
ale coz
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 cze 2008, 23:12
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 cze 2008, 23:13
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 23:13
Takiej glupie j wypowiedzi dawno niewidzialemwlasnie dlatego nie kibicuje rep polski. kibice mnie do tego skutecznie zniechecaja
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2008, 23:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:17
Gospodarz zawsze musi sie wyszumiec, a nasi zle weszli w mecz. Ale niewaznme. W drugiej polowie bylo widac ten postep w grze i nawet nie mow, ze nie.mistyk pisze:Zastanawiam sie, gdzie jest ten progres o ktorym ciagle powtarza Leo? To, ze po 15 minutach gry powinnismy przegrywac 3:0 z druzyna ktora jest poza pierwsza 100 FIFA?!
Bo w 92 minucie nikt nie symuluje i tylko jeden Lewandowski ciagnal w polu karnym za koszulkerkoeman pisze: byl faul w polu karnym? byl. fakt ze prawie nigdy sie czegos takiego nie gwizdze ale czasem sie to zdarza. vide mecz holandia - czechy na euro 2000
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 cze 2008, 23:20
rkoeman pisze:zalosna frustracja. szczegolnie ze roger zdobyl gola ze spalonego
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 cze 2008, 23:24
92 miejsce to nie jest "poza 100 FIFA".RealFan pisze:Zastanawiam sie, gdzie jest ten progres o ktorym ciagle powtarza Leo? To, ze po 15 minutach gry powinnismy przegrywac 3:0 z druzyna ktora jest poza pierwsza 100 FIFA?!
dla mnie pilka reprezentacyjna jest o wiele wazniejsza niz pilka klubowa.mistyk pisze:Strasznie szkoda, ze nie dalismy dzisiaj rady, ale ja plakac nie bede (co innego, gdyby to grala Barcelona Razz ).
sedzia ma szczescie ze jest policjantem to przynajmniej sie obroni przed atakiem w UKCorinthians pisze:Austriacy niech piwnice szczelnie pozamykają bo zaraz im Polacy rozpierduche zrobią.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 12 cze 2008, 23:26
Poprostu chce miec inne zdanie,chce byc fajny.Poprawia uczucie własnej zajebistościpeepe pisze:rkoeman pisze:zalosna frustracja. szczegolnie ze roger zdobyl gola ze spalonego
chyba nie bardzo rozumesz co piszesz
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kakashi » 12 cze 2008, 23:27
Kakashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:28
To nie ja napisalemMagnum pisze: 92 miejsce to nie jest "poza 100 FIFA".
Zeby sie nie zdziwilMagnum pisze:sedzia ma szczescie ze jest policjantem to przynajmniej sie obroni przed atakiem w UK Laughing
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 cze 2008, 23:30
Nie można mieć własnego zdaniaKubańczyk pisze:chce byc fajny.Poprawia uczucie własnej zajebistości
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 cze 2008, 23:34
Postep w drugiej polowie byl zauwazalny (a nawet juz od czasu zdobycia bramki), ale do czasu strzelenia tej bramki gralismy jedno wielkie nic. Powiem to glosno i ktos moze mnie nawet za to nazwac jak chce, ale dla mnie Austriacy byli dzisiaj druzyna lepsza. Wiec nie wiem, gdzie jest ten progres w porownaniu z kadra Janasa (a nie tylko progres na zasadzie pierwsza, a druga polowa).RealFan pisze: Gospodarz zawsze musi sie wyszumiec, a nasi zle weszli w mecz. Ale niewaznme. W drugiej polowie bylo widac ten postep w grze i nawet nie mow, ze nie.
Magnum pisze: 92 miejsce to nie jest "poza 100 FIFA".
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 cze 2008, 23:36
a to dlaczego? mozesz cos wiecej napiszmyhalek_acm pisze:Takiej glupie j wypowiedzi dawno niewidzialemwlasnie dlatego nie kibicuje rep polski. kibice mnie do tego skutecznie zniechecaja
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 12 cze 2008, 23:38
Dla mnie to nie wlasne zdanie tylko prowokacja. A ze szczeryc h postow fieldy nie puszcza nawet w dniu takiego shanbienia dla Uefy i gospodarzy to juz problem tego serwisu. To jest slpeota nie wlasne zdanie. Żaden sedzia w Europie na tym poziomie nie gwizdze czegos takiego zwlaszcza ze i Bąk byl faulowany. I co to za argument ze stzrelilismy ze spalonego? LUDZIE ICO Z TEGO. Błędow nie naprawia sie bledami. Co za narod ze nawet jak mu pluja w twarz to nie potrafi sie zjednoczycBask pisze:Nie można mieć własnego zdaniaKubańczyk pisze:chce byc fajny.Poprawia uczucie własnej zajebistości![]()
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369 \o/
Piotr
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio