Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2008, 0:33
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 0:37
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 cze 2008, 1:04
Jopa to na pasztet powinni przerobić, nie wiem co on robi na ME. Już zawalił dwie bramki z Duńczykami i wcześniej z jakimiś słabymi japacykamiczeherowski pisze:Jop do zmiany
Taa MENDEZ z piwusem i resztą pewnie po tym golu płakali pod stołem i byli bardziej wściekli niż po tym karnym z dupy. Brawo Roger choć niektóre jego zagrania pod publiczkę w przyszłości niech sobie wsadzi...guru pisze:I pozdrowienia dla krytyków Rogera.
RealFan pisze:Jebac sedziegotego [ch**] lysego
![]()
Jebac sedziegotego [ch**] lysego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(...) Tak sie nie robi.
Wiec:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I mam w dupie czy dostane WP fieldy stara kuroW zaistanialej sytuacji pownno byc zawieszenie praw moderatorskich
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 1:32
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2008, 2:26
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2008, 3:41
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 cze 2008, 8:04
Mowilem, ze jesli zagra pare ladnych meczy to wszyscy nagle zaczna go ubostwiac. eh zastanowcie sie ludzie co robicie [`]Kubańczyk pisze: JA SIĘ BIJE W PIERS,CO DO TEGO ROGER'A.Obiecuje że nie powiem juz,że"Nigdy nie będziesz Polakiem",
Masz prawo tylko jest to nienormalne i powinienes sie udac na jakas terapie, no chyba ze nie jestes Polakiem... Swoja droga mysle ze to zdanie bylo wynikiem frustracji i pokazania jak to ma sie gleboko w dupie Polske, kiedy jej nie idzie. pozdro kibicu sukcesu.rkoeman pisze:mam prawo nie byc kibicem rep polski? mam. nie widze w tym niczego zlego. szczegolnie slyszac teraz za oknem drechow dracych ryja o rodzinie sedziego...
Ty to juz sie lepiej nie wypowiadaj, bo im bardziej zwieksza sie licznik twoich postow, tym bardziej sa glupie.Piotr pisze: A ze szczeryc h postow fieldy nie puszcza nawet w dniu takiego shanbienia dla Uefy i gospodarzy to juz problem tego serwisu
Dzieki za info nikt nie wiedzial, fajnie ze wyszpiegowales to. Jestes druga Mata Hari.kaczy pisze:Jakby kto go chciał dorwać to jest on czynnym policjantem w Sheffield.
Spalony jest wtedy kiedy zawodnik druzyny atakujacej jest za ostatnim zawodnikiem druzyny broniacej w momencie podanie pilki JEZELI UZNAMY ZE OSTATNIM ZAWODNIKIEM NIE JEST BRAMKARZ.peepe pisze:ktos zna sie na zawilosciach przepisu o spalonym?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2008, 8:35
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 cze 2008, 8:58
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2008, 9:08
Jak nie jest ? kpisz sobie? oczywiscie ze jest brany pod uwage aby nie bylo spalonego musi byc 2 zawodnikow przed kolesiem ktory otrzymuje podanieMartinho pisze:Bramkarz nie jest brany pod uwage do spalonego.
eśli chodzi o bramkę dla Polski, to niestety padła z ewidentnego spalonego. Oglądałem tę sytuację kilka razy. Nie ma wątpliwości, że w momencie podania od Saganowskiego Roger miał przed sobą tylko jednego austriackiego zawodnika. Był nim obrońca, a nie bramkarz, ale to nie ma żadnego znaczenia. Sędzia liniowy i główny popełnili błąd.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2008, 9:36
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 13 cze 2008, 9:36

Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2008, 9:58
czeher
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio