Pewnie najlepiej byc teraz ekspertem niczym Kołtoń. tylko ze to wywalenie leo nic nie da a za 2 badz 4 lata bedzie to samo tylko ze bedziemy sie murowac jak za janasa w meczu z Niemcami albo przegrywac z Ekwadorem. Ja jestem w sumei zadowolony z wystepu naszych. wielkich sukcesow sie nie spodziewalem, a chlopaki momentami pokazywali mądrą poukładaną pilke. dzisiejsza 2 polowa byla calkiem znosna. Aha, Łobodzinski to NAJGORSZY gracz mistrzostw i jestem pewien ze 5 moich kumpli z bosika potrafi lepiej technicznie dosrodkowac pilke a nie tylko ja podcinac do gory duzym paluchem.Jarzinho pisze:Magnum pisze:Dziękuje reprezentacji za walkę, czasem tak bywa.
CzasemDla mnie Polacy nic godnego uwagi nie pokazali. Pokazał sie Roger i Boruc. Reszta kopac dalej pwoinna, ale chyba rowy.
Jestem za wywaleniem Holendra, bo nie przygotował druzyny do turnieju, powolania i atmosfera takze to nie było to czego kazdy oczekiwał. Zwalnialismy trenerow bez doswiadczenia, to tym bardziej nie widze argumentu za kim kto pojechal na swoj 3 turneij i nie wygral nadal ani jednego spotkania.
Leo zostań, Listek-wrzesień?