EURO 2008: GRUPA C - Francja, Holandia, Rumunia, Włochy

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post autor: Chlopaczek » 17 cze 2008, 23:13

Udalo sie.Grazie Holandia grazie Marco.Huntera wpuscic to zawsze cos strzeli.Teraz kazdy Wloch zanim zje pomarancze powinien zmowic modlitwe dziekczynna.

Toni to po fazie grupowej powinien miec z 6 bramek na koncie.Dzisiaj chociaz gola nie strzelil i tak zrobil swoje.Gdyby ten jeden strzal co byl odwrocony tylem wszedl - poezja.

Gra Italii nie podobala mi sie zbytnio.W ogole nie podoba mi sie ich gra na tym turnieju.Doczolgali sie do fazy pucharowej zobaczymy co bedzie dalej.Donadoni niezaleznie od wyniku powinien zostac zwolniony.

Inna sprawa to co wyrabiala Francja.My sie zastanawiamy co na Euro zagrala Polska to co maja powiedziec zabiaki?Tacy pilkarze taki potencja i taka kaszana.

Martwi mnie absencja Pirlo.Gra jak gra ale zawsze jedno dwa genialne podania mu wyjda jak dzisiaj do Toniego przed karnym.Ciezko bedzie go zastapic i wydaje mi sie ze przeciwko finezji Hiszpanow Italia odpowie sciana zlozona z Ambro De Rossiego i Perrotty.Dobrze ze przynajmniej obrona zaczela funkcjonowac tylko Grosso i Zambro powinni wiecej sie wlaczac w akcje ofensywne bo dzisiaj wygladalo to kiepsko.

Z niecierpliwoscia czekam na pojedynek z Hiszpania.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”