To wiem, ale trochę mnie irytuje, że nie mamy konkretnych celów transferowych tylko ciągle jakieś alternatywy...RealFan pisze:To, ze na liscie jest wielu zawodnikow nie oznacza, ze wszystkich sprowadzicie bo nawet ich pozycje sie czesto dubluja. Mialo byc kilka wzmocnien to tak na pewno bedzie.
Mi się pomysł z Lampardem bardzo podoba. Nie jest to może typ zawodnika, który potrafi przedryblować kilku zawodników, ale piłka szuka go na boisku, a on szuka piłkęBabel pisze:rozgrywajacy: Deco, ktokolwiek byle dobry i nie o nazwisku Lampard
Bardzo podoba mi się gra Silvy. Można wymieniać kolejne gwiazdy z Hiszpanii, które nie sprawdziły się we Włoszech, ale było to dość dawno gdy kluby jednak preferowały bardziej defensywny styl gry. Dlatego zawodnicy pokroju Mendiety, Jose Mariego czy Farinosa nie potrafili odnaleźć się we Włoszech. Notabene ten ostatni został przez Coupera przekwalifikowany z ofensywnego na defensywnego pomocnika... to się chyba musiało źle skończyć.Babel pisze:Nie wierze w Silvy i inne hiszpańskie wynalazki. Miałbyć Capel i tez cisza. Sa to fakty medialne.