1/4 Finału ME: Portugalia - Niemcy (19.06.2008)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 19 cze 2008, 22:58

Niestety można się było tego spodziewać. W meczach z udziałem reprezentacji Niemiec trudno jest upatrywać faworyta w ich przeciwniku. Portugalia zagrała zaskakująco słabo a Niemcy zgodnie z przewidywaniami bo szału w sumie też nie było. Żelazna dyscyplina taktyczna i skuteczność w ataku. Niestety podopiecznych Scolariego piłka parzyła w nogi i musieli się jej szybko pozbywać poprzez debilne strzały z dystansu co kilka minut. Petit kolejny słabiutki mecz. Oczywiście za porażkę odpowiada cały zespół, ale Petit na tym turnieju grał IMO naprawdę słabo i tylko czekał aż trafi na kogoś lepszego w środku pola. Moutinho to jeszcze dzieciak a poza tym szybko musiał opuścić boisko. Deco moim zdaniem grał dobrze, ale ja zawsze boję się go oceniać bo nie umiem być obiektywny w przypadku Dekunia :* :P Cristiano Ronaldo słabiutki mecz. Simao dobrze. Bosingwa dobrze. Ricardo jak zawsze. Pfffffffffffffffff

Jeżeli karny w meczu Austria - Polska był słusznie podyktowany (tak prawi UEFA podobno) to bramkę Ballacka określić można mianem skandalu :wink:
Maciek (interista) pisze:Swoją drogą ciekawe czy dzisiejszym występem nie przekreślił swoich szans na Złotą Piłkę
Jeżeli Ronaldo nie dostanie Złotej Piłki to ja już nie wiem co trzeba zrobić, aby ją dostać. Kto bardziej zasługuje niż Portugalczyk?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, 22:59 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”