Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 27 sty 2005, 21:43

no wlasnie tak sie chyba stanie...byc moze jak jakis puchar wygrają pojdzie do innego klubu sie sprawdzic...Milan, Inter, Real, Barca...kto wie;]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 27 sty 2005, 21:45

Mazi pisze:no wlasnie tak sie chyba stanie...byc moze jak jakis puchar wygrają pojdzie do innego klubu sie sprawdzic...Milan, Inter, Real, Barca...kto wie;]

no wlasnie, wedlug mnie zdobeda Mistrza Anglii, jakis puchar w Anglii, zagraja w finale Ligi Mistrzow i bedzie po sprawie ;d Mourinho do np ManU po Fergusonie schede przejmie :D co oczywiscie nie mozliwe jest :D ale do jakiegos jeszcze silnieszjego klubu trafi :D

Lampo
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 27 sty 2005, 23:21

CHELSEA JEST POPROSTU JALEPSZA!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 sty 2005, 23:49

smitu pisze:zgadza sie :D ja tam Wengera nie lubie, a jezeli chodzi o ostatni rekord spotkan bez porazki, to Mourinho go pobije :D kwestia czasu :D
mourinho jest wielkim trenerem, w tym momencie najlepszym, ale 49 meczow bez porazki to wielki fuks, nie tylko dobra gra, ale wielki fuks. watpie by znow zdarzyl sie taki fuks, moze zdominuje lige na kilka sezonow bardziej niz jakikolwiek inny klub(az mu sie znudzi), ale mysle ze rekordu nie pobije. zreszta takie rejkordy sa niewazne, wazne jest wygranie ligi, jezeli to zrobi bez remisow a z 3 porazkami to chyyba lepiej niz z 7 remisami??
smitu pisze:ale do jakiegos jeszcze silnieszjego klubu trafi :D
po co mialby odchodzic, nigdzie nie dostanie tyle co w chelsea. ma kazdego zawodnika jakiego chce, ma duzy kontrakt. w innym klubie by tak latwo nie bylo, budzet ograniczony. jeszcze by przeszedl i by mu nie wyszlo, by juz nie byl uwazany za najlepszego. chyba ze czuje sie az tak swietny i przejdzie by sie sprawdzic, dla wlasnej ambicji

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 06 lut 2005, 19:38

Powoli Chelsea traci punkciki

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 06 lut 2005, 20:32

łoj nie wiem czy tak "powoli traci".No jak jeszcze odbiorą za te tajne rozmowy(mało prawdopodobne)to można tak uznać.Oni raczej nie są już zagrożeni choć licze, że Diabły jeszcze zajmą pierwsze miejsce :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 lut 2005, 20:37

wydaje mi sie ze chelsa ma juz zapewnione mistrzostwo i nikt juz jej nie dogoni

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 lut 2005, 20:46

chelsi straciła dzisiaj punkty z MC ale mecz naprawde mógł sie podobac chociaż nie było bramek :lol: to co wyprawiał bramkarz James to klasa światowa, zwłaszcza obroniony wolej Lamparda w 94 minucie!!!
przewaga ztopniała do 9 punktów ale raczej mistrzostwo jest juz rozstrzygnięte :!:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 lut 2005, 20:56

Chelsea ma już w 99% pewne zwycięstwo w Premiership. Może sobie obecnie pozwolić na remisy, ale nie może to trwać długo. Zdziwiło mnie bardzo to, że James bronił bardzo dobrze. Prawdopodobnie powraca do formy z Euro 2004. :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 lut 2005, 15:25

No nie zawiedli mnie ! Kuponi graja nadal !!! Gudjohnsen na 1:0 ! Dallas wypszedił obrońców i uderzył w popszeczke a Gudjohnsen do pustej bramki !!!! 1:0 i oby tak sie zakończyło !!!!

Ale macie kibice Chelsea problem i Mourinho oczywiscie !! Nie ma Robbena i jest żle mimo tego że Everton bronił sie cało druzyna to brak Holendra było widac !!!! Zycze mu powtotu do zdronia jak najszybciej.

Pozdro !!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 16:02

oby wrocil na barcelone, hehe juz sie balem ze bedzie remis :? dobrze ze wygrali :D

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 13 lut 2005, 12:16

Kolejne zwyciestwio i chyba nic i nikt nie jest w stanie odebrac Chelsea mistrzostwa Anglii!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 lut 2005, 12:46

tswidok pisze:Kolejne zwyciestwio i chyba nic i nikt nie jest w stanie odebrac Chelsea mistrzostwa Anglii!
Ciekawe czy Lm też przyjdzie im tak"łatwo" :roll: oby nie, bo to stanie się nudne :cry: Ch€l$€A

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 20 lut 2005, 22:50

Uchi_UfFy pisze:
tswidok pisze:Kolejne zwyciestwio i chyba nic i nikt nie jest w stanie odebrac Chelsea mistrzostwa Anglii!
Ciekawe czy Lm też przyjdzie im tak"łatwo" :roll: oby nie, bo to stanie się nudne :cry: Ch€l$€A
w lidze nie ma na nich mocnych.LM to juz inna sprawa wszystko zobaczymy za 3 dni jak zagraja w szlagierze z Barca

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”