Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 lut 2005, 13:26

Nie Juve ma kryzys tylko Capello! Ludzie tracimy Scudetto! Jak Milan nas wyprzedzi to już będziemy oglądać ich plecy! No, ale coz Capello twierdzi, że nie szła nam gra skrzydłami, a o Sudetto nawet słowem nie wspomni!! Najgorszy trener w historii Juventusu!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 lut 2005, 21:05

juve nie moze dac sie wyprzedic milanowi bo potem juz go nie dogoni

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 07 lut 2005, 12:37

Powiedzmy sobie szczerze Juventus w tym sezonie nie rozegrał praktycznie ani jednego dobrego spotkania. Mecze z udziałem Starej Damy są po prostu nudne i tylko Ci najbardziej wytrwali i uparci kibce są w stanie obejrzeć poczynania Bianconerich do konca bez chwilowego przysypiania. Przyjście Fabio Capello wydawało się być trafionym posunięciem, bo były wyniki. Co z tego, że osiągnięte w fatalnym stylu skoro liczą się punkty.....(Chyba nawet Inter za Cupera nie grał tak nudno jak Juventus w chwili obecnej.) Teraz Stara Dama przeżywa kryzys (pewnie chwilowy). Zasłużenie przegrali dwa mecze z rzędu. No może z Sampą powinni byli zremisować. Myślę, że taki zimny prysznic przydał się ekipie Fabio Capello a zwłaszcza kibcom, bo oni już dawna okrzyknęli Ibrahimovića i spółkę mistrzami Włoch. Jak widać za wcześnie, bo dwa punkty przewagi na 15 kolejek przed koncem to tyle co nic. Teraz na drodze Juve stanie solidne i znakomicie spisujące się w tym sezonie Udinese. Na pewno nie będzie łatwo, biorąc pod uwagę spadek formy Juventusu. Jak tak dalej pójdzie to za dwie kolejki będziemy swiadkami zmiany lidera rozgrywek...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 13:01

Agnieszka pisze:Powiedzmy sobie szczerze Juventus w tym sezonie nie rozegrał praktycznie ani jednego dobrego spotkania. Mecze z udziałem Starej Damy są po prostu nudne i tylko Ci najbardziej wytrwali i uparci kibce są w stanie obejrzeć poczynania Bianconerich do konca bez chwilowego przysypiania. Przyjście Fabio Capello wydawało się być trafionym posunięciem, bo były wyniki. Co z tego, że osiągnięte w fatalnym stylu skoro liczą się punkty.....(Chyba nawet Inter za Cupera nie grał tak nudno jak Juventus w chwili obecnej.) Teraz Stara Dama przeżywa kryzys (pewnie chwilowy). Zasłużenie przegrali dwa mecze z rzędu. No może z Sampą powinni byli zremisować. Myślę, że taki zimny prysznic przydał się ekipie Fabio Capello a zwłaszcza kibcom, bo oni już dawna okrzyknęli Ibrahimovića i spółkę mistrzami Włoch. Jak widać za wcześnie, bo dwa punkty przewagi na 15 kolejek przed koncem to tyle co nic. Teraz na drodze Juve stanie solidne i znakomicie spisujące się w tym sezonie Udinese. Na pewno nie będzie łatwo, biorąc pod uwagę spadek formy Juventusu. Jak tak dalej pójdzie to za dwie kolejki będziemy swiadkami zmiany lidera rozgrywek...

jako ze jestem fanem realu powinna mnie cieszyc slaba dyspozycja juve w kontekscie zblizajacych sie meczow ligi mistrzow, ale tak nie jest, niepokoi mnie ze druzyna ktora jeszcze w zeszlym sezonie nie miala sobie rownych i grala mila dla oka pilke teraz zanudza zawsze gdy sie na nia spojrzy, strzelaja malo bramek, a taki napad jak trezegeut i zlatan powinien miec przynajmniej po kazdym meczu 3 bramki na koncie, to co robi z nimi capello jest dla mnie tym co zrobil ranieri z valencia, ustawia pilkarzy niestosownie do poziomu gry jaki powinni prezentowac, rozumiem ze chce grac catenacio ale nie przesadzajmy, majac najlepsza obrone na swiecie mozna pozwolic sobie na szalenstwo w ataku, ktorego u capello nie widac :? zobaczymy jak sie dalej to potoczy ale poki co sa na dobrej drodze by stracic mistrzowstwo

pozdro :D 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lut 2005, 11:06

Juve wygrało wczoraj z udinese 2-1 bo nawet dobrym meczu :lol:
wreszcie Capello zdecydował sie na gre 3 napstników i to przyniosło efekty!! teraz forma powinna isc w góre zwłaszcza na mecze z realem :lol:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 14 lut 2005, 11:30

Jeden mecz o niczym nie świadczy. Nigdy nie wiadomo jak będzie w następnym meczu. Zobaczymy co Stara Dama pokaże za tydzien.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lut 2005, 11:36

wiem, że nie świadczy o niczym jeden mecz ale......... cieszy mnie ze w koncu Capello zagrał odważnie i ze z bardzo silnym Udine wygrali mecz!
Nie wiadomo jak zagraja w nastepnym meczu, lecz teraz powinni uwiezyc w siebie po tych dwóch kompromitujących porazkach!!!

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 lut 2005, 23:16

Cieszy również Milanistów to ze Juve traci kolejne 2 pnk i tym samym nie jest juz liderem samotnym a Milan miejmy nadzieje dopiero sie rozpedza 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lut 2005, 0:06

szkoda, że kolejny słaby mecz w wykonaniu Juve ........ ale moze pokaża klase w meczu z realem????????? Teraz walka zaczyna sie od nowa, jednak dalej wierzę w scudetto :lol:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 lut 2005, 14:23

szkoda ze juve traci znów punkty ale mysle ze i tak wygra i pokaze klase niedowiarkom

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lut 2005, 15:24

teraz zeby sie skoncentrowali na meczu z realem i pokazali na co ich stac :twisted: jak przejda dalej to juz tylko powinno byc lepiej ..... tylko jak wygrają z realem :lol:

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 20 lut 2005, 15:46

ło ło ło skróty meczów fotki bramki itp

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 20 lut 2005, 20:16

Trudno, Juve przegrało i teraz to Milan przewodzi w tabeli. Jednak, różnica jaka dzieli te kluby to zaledwie kilka bramek. Licze na podkniecie Milanu i mam nadzieję, że Juve wykorzysta to i wygra Ligę Włoską. W meczu z Realem poradzicie sobie stawiam na 4-1 dla Was ! Dajcie im popalić :twisted: :twisted: Forza Juve !! :!:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 lut 2005, 20:21

herdek pisze:W meczu z Realem poradzicie sobie stawiam na 4-1 dla Was ! Dajcie im popalić :twisted: :twisted: Forza Juve !! :!:
Oby herdek !!!! Zgnieccie podziemnych, trzymajmy kciuki w tym spotkaniu za JUVE

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”