Czego obecnie słuchacie?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb » 07 lut 2005, 16:01

Tylko albo w większości jest to Hip-hop....

Najlepsze płyty:
- Wszystkie Molesty ( Skandal, Ewenement, Taka Płyta)
- Radio Ewenement
- Wszystkie Autentyki Vienia i Pelego ( I, II, III)
- Włodi - Jak nowonarodzony
- Hemp Gru - Klucz

Wymieniłem tu wszystkie produkcje które wyszły od chłopaków z Molesty.
To jest dopiero klasyka. A oprócz tego kozackie płyty to : Fu - wszystkie albumy, Pono - Hołd, Zipera - ONFR, Zip Skład - Chleb Powszedni, Flexxip - Fach, Don Guralesko - Opowiesci z betonowego lasu i Drewnianej Małpy Rock ( od dzis ja mam) Wszystkie OSTR'y, Dj Dobry Chłopak - Styl Pijanego Mistrza oraz Sztuka Walki Wojownika, Notorious BIG - Life after Death, Jay- Z - Vol.2 Hard Knock Life, Nas - Illmatic, Mobb Deep - The Infamous, Gang Starr - Moment of Truth, Waco - Świeży materiał, Eldo - Eternia, Grammatik - Światła Miasta, 3H Warszafski Deszcz - Nastukafszy, KASTA - Kastaniety i Kastatomy,DMX - Gran Champ, Małolat/Ajron - W pogoni za lepszej jakości życiem, 600V - Szejsetkilovolt....Dobra starczy tych płyt, to tylko kilka klasyków HH w Polsce i kilka ze Stanów. Mysle ze kto przynajmniej nie słyszał połowy tych albumów nie moze powiedziec ze jest słuchaczem HH. I nie wymieniłem tu zadnej płyty Peji ani WWO czy Slums Attack moze dla kogos to jest dziwne ale dla mnie nie jest to jakis kozacki rap. A smitu wez ty sie nie wtracaj jak chłopak stawia w jednym rzedzie Peje, Libera i Donia to jego sprawa, tak lubi to niech ma.Ale to przeciez ty znawca jestes!!!!!!!!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”