Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Chuchu » 27 cze 2008, 18:43

dziś France Football podało ze Frank Lampard jest zawodnikiem Interu. Nerazzuri mieli zaplacic za niego 9 mln euro. Różne źródła podawały juz nazwiska pewne przejscia do Interu jednak potem sie okazywało ze to nieprawda. Jednak co jak co ale France Football to wiarygodne źródło i myśle ze niedlugo bedzie oficjalny komunikat na inter.it a przynajmniej mam taką nadzieje. Lampard co prawda ma juz 30 lat ale kilka sezonów jeszcze zapewne pogra na wysokim poziomie. Interowi brakowało w pomocy wlasnie takiego lidera. W najblizszym czasie powinien dołączyć jeszcze Amantino Mancini, którego warunki kontraktu są juz ustalone ale nie ma jeszcze porozumienia klubów. Inter daje za Brazylijczyka 10 mln euro ale Roma rząda 15 mln. Jesli chodzi o Quaresme to juz jest mniej prawdopodoby transfer. Porto chce za niego 40 mln euro(!). Inter niedawno złożył oferte w wysokosci 31 mln jednak Porto ją odrzuciło. Niedługo ma dojsc do spotkania z działaczami Interu i Porto w sprawie Portugalczyka. Ja osobiscie bym wolał aby Ricardo do Interu nie dołączył bo jakos nie mam do niego przekonania. Traci duzo pilek i gra bardzo indywidualnie.

Wróć do „Włochy”