Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 202

Post autor: Maciek (interista) » 27 cze 2008, 23:31

(L)oczkerson pisze: Dobra dobra Mutu, Pandev, Pirlo i kilku innych też w trafiało do Interu i jakoś kożyści wam to nie przyniosło.
No oczywiście nie wiadomo co z tych zawodników wyrośnie, ale miło widzieć, że nasi skałci nie próżnują. To się im bardzo chwali, a mnie bardzo cieszy.
(L)oczkerson pisze:Natomiast jeśli chodzi o wasze 2 transfery, które już ponoć dokonaliście to, ja na waszym miejscu bym miał mieszane uczucia.
Kasą jakoś bardzo się nie martwię, bardziej martwi mnie możliwość utraty świetnie zapowiadającego się pomocnika jakim jest Pele.

Odnośnie Lamparda mam zbliżoną opinię na temat tego transferu. Z tym, że moim zdaniem jego aklimatyzacja we Włoszech powinna być stosunkowow łagodna bo będzie miał pomocną dłoń Mou.
Nie jest to Deco, ale przeboleję ten transfer, szczególnie za tak symboliczną kwotę w stosunku do klasy jaką prezentuje Anglik.
Jest to ponadto typ wojownika, a zawodnicy o takiej charakterystyce z reguły w serie a się sprawdzają nawet jeżeli mają za sobą grę w PL, patrz ostatnio wasz Sissoko.

Wróć do „Włochy”