No oczywiście nie wiadomo co z tych zawodników wyrośnie, ale miło widzieć, że nasi skałci nie próżnują. To się im bardzo chwali, a mnie bardzo cieszy.(L)oczkerson pisze: Dobra dobra Mutu, Pandev, Pirlo i kilku innych też w trafiało do Interu i jakoś kożyści wam to nie przyniosło.
Kasą jakoś bardzo się nie martwię, bardziej martwi mnie możliwość utraty świetnie zapowiadającego się pomocnika jakim jest Pele.(L)oczkerson pisze:Natomiast jeśli chodzi o wasze 2 transfery, które już ponoć dokonaliście to, ja na waszym miejscu bym miał mieszane uczucia.
Odnośnie Lamparda mam zbliżoną opinię na temat tego transferu. Z tym, że moim zdaniem jego aklimatyzacja we Włoszech powinna być stosunkowow łagodna bo będzie miał pomocną dłoń Mou.
Nie jest to Deco, ale przeboleję ten transfer, szczególnie za tak symboliczną kwotę w stosunku do klasy jaką prezentuje Anglik.
Jest to ponadto typ wojownika, a zawodnicy o takiej charakterystyce z reguły w serie a się sprawdzają nawet jeżeli mają za sobą grę w PL, patrz ostatnio wasz Sissoko.