Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 02 lip 2008, 0:07

Yukasz pisze:Bo przypomnę ci że niedawno pisałeś że Znicz nie będzie nawet w gronie potencjalnych faworytów I ligi
Bo nie bedzie, jezeli zostanie w tej lidze. Fakt awansu do Ekstraklasy wygeneruje nowe srodki pieniezne (dosc powazna kasa z C+), sprawi ze niektorzy beda chcieli zaprezentowac sie na bosikach najwyzszej klasy rozgrywkowej ... Poza tym jest kogo skusic, po degradacjach ewentualnie niektorych z Polonii
Yukasz pisze:(jak spełniają wymogi to grają, jak nie to nie a nie że teraz czytam że to jakiś Widzewiak pociąga za sznurki choć sam nie wiem ile w tym prawdy i gdyby nie on to Polonia byłaby w OE)
Bo cos w tym jest -moim zdaniem, chociaz wtedy widzewiak moglby spucic LKS :P tak czy inaczej narazie dzieki temu Widzew kary nie doznal ...
Yukasz pisze:Jak dziś ciebie czytam to mam wrażenie że albo Zaza wracając z Kolumbii do ciebie wpadł i coś przyjarałeś albo ktoś inny pisze z twojego konta. Może ten czeter który dziś ma urodziny
.....
Yukasz pisze:A później będziemy wieszali Leo bo się zbłaźnimy na wielkiej imprezie
Ja mwie o jednorazowym sezonie, za rok nie ma zadnej imprezy, moglby jakis oboz im urzadzic, chociaz jak mial zbyt duzo czasu to mu nie wychodzilo ... zreszta on jeszcze nie wyrgal spotkania na wielkiej imprezie :P
Yukasz pisze:I tak u nas mało się gra. Ja mam nadzieję że wraz z tymi podgrzewanymi murawami przerwa zimowa będzie bardzo krótka tym bardziej że ostatnie zimy to praktycznie jesień.
zwiekszenie ligi w odpowiednim czasie

co z Lewczukiem, mial juz podpisac kontrakt a tu naraz gra w was w sparingu ?
Ostatnio zmieniony 02 lip 2008, 0:08 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”