Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: romantyk_emil » 02 lip 2008, 21:53

RealFan pisze:Pfff i wszystko jasne Laughing Choc czasem zagladam na jedna strone Chelsea i nigdy czegos podobnego nie widzialem.

pisałem że to info może być nieprawdziwe, ale taką informację przeczytałem :)

RealFan pisze:Ja sie dziwie, nie rozumiem i nie potrafie go ogarnac. Fajnie wyglada jeszcze zaslanianie sie tym, ze rozwaza odejscie bo Real chcial go wymienic na Ronaldo. Dobre Laughing Ten jego smieszny szantaz pojawil sie sporo przed tym jak Real zaczal rozwazac wymiane. I to miedzy innymi dlatego zaczal jego sprzedaz brac pod uwage. Wszystko sprowadza sie do pieniedzy. Juz nawet pojawila sie informacja, jakoby ten nowy kontrakt mial dostac we wrzesniu, gdyby ostatecznie zostal w Realu. Ale troche nizszy, niz sobie wymarzyl Razz To ile to Romek Atomek chce zaoferowac Okularki Tyle przeznaczyl na transfery to niech nawet nie wyjezdza z takimi ofertami, jak sugeruje prasa, bo nie przejda. Za lamliwego Robbena uparli sie, ze ponizej 36 nie zejda, a za Robinho daja 35? Laughing

Wiem że zastanawianie się nad tym co jeszcze się nie wydarzyło jest bezsensowne, bo nie mamy na to wpływu ani nie wiemy co się wydarzy.
wszystko jasne będzie 31 sierpnia albo nawet wcześniej :D

Romek jest wstanie zaoferować mu dużo wyższy kontrakt jak sie na niego uprze 8)

Wiesz w tamtym sezonie prezydent Sevilli odrzucił ofertę Chelsea za Alvesa ok. 40 mln, a w tym przyjął ofertę Barcelony która wynosiła ok. 30 mln

Wróć do „Anglia”