FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 698

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2008, 15:00

(L)oczkerson pisze:To może dlatego że jak Ade przychodzi to znaczy to nie mniej ni więcej jak to że Eto'o odchodzi
Przyszłość Kameruńczyka nie jest uzależniona od transferu Adebayora ani żadnego innego napastnika.
Bienias pisze:martwie sie ze jak Pep nie osiagnie wynikow to bedziemy za rok szukac nowej 9 w stylu Etoo
Ale dlaczego? Dlaczego będziemy szukać nowej '9' w stylu Eto'o? Na szpicy grać może Henry, Bojan i ktoś nowy i zapewne każdy z nich będzie potrafił strzelać bramki.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 lip 2008, 15:16

O gutim nie pisze , bo dla mnie to komediant nie zawodnik , jakby zrobić ranking piłkarskich głupków ( ile dostał głupich kartek ) to konkurencję wyprzedziłby o lata świetlne .
Co do Ramosa to chyba ty nie oglądałeś euro
1 mecz z Rosją najsłabszy ze wszystkich Hiszpanów , drugi mecz ze szwedami też nie najlepszy , w finale 3 głupie straty (1 kuriozalne za słabe podanie do Puyola ) . Wg Castrolindex.com najsłabszy z hiszpańskich obrońców . Widziałeś półfinał z Rosją i co 1 mecz decyduje o tym , że kolo miał dobre euro??
Powinieneś też wiedzieć , że Arszawinem zajmowała się cała defensywa Hiszpańska , z racji jego wszędobylskości :) . Gdyby robił to wyłącznie Ramos to wynik mógłby brzmieć nie 3-0 a 3-2 .
Uważam , że to świetny obrońca ale na euro grał najsłabiej z całej reprezentacji i półfinał mojego zdania absolutnie nie zmieni .

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 lip 2008, 15:28

owszem. ramos na euro gral slabo. tyle ze ocena pilkarzy na roznej masci turniejow mija sie z celem. z wielu przyczyn

guti jest smiesznym pilkarzem i czas sie z tym pogodzic drodzy kibice realu :)

bienias - dlaczego przez szostym lipca maja go kupic? (choc wg mnie kupia i tak przed tym dniem - choc nie widze zadnego powodu poza medialnym dla ktorego mieliby to zrobic)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 lip 2008, 15:35

rkoeman pisze:guti jest smiesznym pilkarzem i czas sie z tym pogodzic drodzy kibice realu
jest smiesznym graczem fakt, ale pare asyst w ostatnim sezonie zaliczyl 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2008, 15:42

Marysia przestanie byc smieszna, jak ktos ja na lawke posadzi. Pora najwyzsza. Wchodzac na 20-30 minut moze wiecej zdzialac i grac troche regularniej. Nie ma to jak podmeczeni rywale. Nie ma co trzymac zawodnika na boisku przez prawie caly czas, bo czasem ladnie poda.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 lip 2008, 15:56

bo guti umie czasem zagrac w pilke. zawsze umial. ale ma cos w sobie, hmm, dziwnego :D sami przyznacie

jak juz sobie robi dziare - to ma gwiazdki na lokciach

jak juz ma dluzsze wlosy - to zwiazuje je sznurodwalem

jak juz sie kims caluje na ulicy - okazuje sie ze z siostra i to w usta (mimo ze ta siostra miala zarost)

etc, etc

on mogl byc swietnym pilkarzem ale nie umial utrzymac nigdy rownej formy. bez tego ciezko o pewien przeskok

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 03 lip 2008, 16:16

Ramos grał słabo na Euro tylko w fazie grupowej ...

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 lip 2008, 16:25

nieprawda. gral slabo z wlochami, dobrze z rosja i srednio z niemcami (prawie zaliczyl asyste podajac do klose oraz mial kilka glupich strat, gubil krycie i byl slaby z ofensywie)

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 03 lip 2008, 16:32

Z Rosją grał wyśmienicie , z Niemcami po tym błędzie grał znakomicie !

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2008, 17:05

Kuman sam napisales ze do niedzieli.....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2008, 18:48

Arszawin powinien być nasz lada dzień. Sprowadzenie Togijczyka zapewne będzie trudniejsze, ale tutaj nie zdziwi mnie żaden zwrot akcji i szczęka nie opadnie mi na podłogę jeżeli jutro czy pojutrze przeczytam newsa pt. Adebayor, fichado! czy coś w ten deseń. Nie będę również mocno zaskoczony jeżeli ostatecznie Ade pozostanie w Londynie. Pewne jest tylko to, że jeśli odejdzie to za naprawdę duże pieniądze, ale nie będę zły na naszych działaczy jeżeli takie wyłożymy. Jeżeli mamy puścić Eto'o to trzeba sprowadzić kogoś naprawdę dobrego a Togijczyk mi pasuje.

Wersja skrócona tego co napisałem powyżej:

Arszawin tak, Adebayor tak :P

W dyskusję na temat prawych obrońców nie miałem ochoty się włączać bo trochę nie widzi mi się udowadnianie, że Alves jest lepszy od Sagny i innych piłkarzy, którzy mogą się pochwalić ewentualnie jednym bardzo dobrym sezonem. Dla mnie najlepsza trójka na tej pozycji to Alves, Ramos, Maicon (kolejność przypadkowa albo i nie :lol: :P ).

Garść fotek z prezentacji Alvesa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jego uśmiech wymiata :lol: Szczególne na niektórych fotach. Powinien grać z numerem 666 :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lip 2008, 18:50

Normalnie wzrusza mnie jak zawodnicy na prezentacjach całuja herby klubowe. To tak jak Figo kocha Inter :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2008, 18:55

Klepie mnie czy pocałował herb czy też nie. Wkleiłem fotki tak dla sportu, że tak powiem :P

Zresztą Alves nie mówił nic o tym, że kocha Barcelonę i zawsze marzył, aby tutaj grać. Swoje serce zostawił w Sevilli a do Barcelony przychodzi ze względu czysto sportowych. Chce zdobywać tytuły i tyle. Mi tam pasuje. Nie oczekuję od niego miłości do klubu tylko bardzo dobrej gry.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 lip 2008, 18:56

Na filmiku i nawet na tej fotce widać, że się śmieje przy tym całowaniu. Bajer dla kibiców i tyle. Dobrze, że nie gadał, że kocha od dziecka Barcelony czy coś w tym stylu bo takich gadek po prostu nie znoszę.

Zdjęcia z prezentacji Pique:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 03 lip 2008, 22:00

Za to Pique troche poniosło na prezentacji. Powiedział, że : "chciałby zakończyć tutaj karierę". . Było także troche górnolotnie "Dzisiaj spełniam moje marzenie. Jestem dumny i szczęśliwy, że mogę powiedzieć: jestem piłkarzem Barçy
To przed odejściem do Manchesteru nie był piłkarzem Barcy ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”