FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 05 lip 2008, 9:06

dodam ze jakby byla jakas ciekawa alternatywa moznaby dyskutowac badz sie zastanawiac

z przerazeniem czytam jak polscy kibice wylewaja swoja frustracje po malo udanym sezonie i domagaja sie drastycznych zmian - tez nie sa w stanie przedstawic zadnego ciekawego pomylu poza 'barca si, laporta no'

demokracja ma niestety swoje wielkie wady - a jest nia glupota ludzka i latwoc manipulowania niektorymi

prosty przyklad - w lutym czytalem jak jeden znajomy kibic barcelony strasznie jaral sie wynikami finansowymi. pozniej okazalo sie ze nic nie wygralismy, laporta chce oddac eto'o (mimo ze tego samego chcial rok temu sandro) wiec zmienil poglady - wyniki finansowe to sciema (mimo ze nie mozna ich falszowac i podawac na oficjalnej stronie wiec to smieszny pomysl) i trzeba odwolac zarzad

dziwnym trafem wiekszosc katalonskich krzykaczy, czyt. 'opozycji' to ludzie ktorzy zostali zmuszeni do odejscia badz odeszli z sandro r. - ludzie odpowiedzialni za zniszczenie druzyny koszykowki, ludzie ktorzy kierowali sztabem medycznym badz ludzie ktorych pomyslem bylo usuniecie boixos nois ze stadionu

nagle o tym wszystkim zapomnieli.

im blizej glosowania tym mniej jestem pewien wyniku. bo ludzie latwo popadaja w histerie. wiem jednak jedno - odwolanie laporty bedzie wielka kleska naszego klubu i zle wplynie na wyniki sportowe. mam wielka nadzieje ze dzisiaj zostana ogloszone transfery ktorych sie spodziewam i tym samym guardiola bedzie mogl spokojnie pracowac. olewajac blazenskie przepychanki ludzi typu giralt

Wróć do „Hiszpania”