Gdzie ja to napisałem?EnJoy's pisze: Jakoś tego nie widać, ponieważ dla Ciebie liczy się tylko to ile Klub ma w kasie, a nie jak gra na boisku.
Gdzie ja to napisałem?EnJoy's pisze:Nie tolerujesz żadnego (nie wiem jak to nazwać) urozmaicenia.
Gdzie ja to napisałem?EnJoy's pisze:Masz pretensje, że wygraliśmy z drużynami , które mają więcej pieniędzy, lepszy stadion i (może)zawodników.
Gdzie ja to napisałem?EnJoy's pisze:Wydaje mi się,że ze złości napisałeś, że graliśmy najgorzej w lidze, ale nie będę tego komentować.
A ja twierdzę, że jesteś zielony, masz czułki na głowie i mówisz suahili.EnJoy's pisze:Twierdzę, że u Ciebie wszystko kręci się wokół spraw materialnych.
Nie?
Nie?
Tak właśnie wygląda rozmowa między nami. Ty sobie rzucasz absurd, ja Ci odpowiadam, że tak nie jest, a Ty starasz się potwierdzić jakieś zabawne przypuszczenia za pomocą coraz głupszych przypuszczeń.EnJoy's pisze:proszę, nie zaprzeczaj już.
clonera nie ma co nawet komentować. To przecież cloner.
Dopóki mi nie podasz konkretnie, gdzie napisałem to, co powyżej mi zarzuciłeś, to nie mamy o czym rozmawiać - pół roku bełkotu clonera zdążyło mnie zniechęcić do dyskusji z kibicami Polonii. Tymczasem znikam na trening i będę wieczorem - mam nadzieję, że przynajmniej z Twojej strony przeczytam coś ponad zarzuty a'la zielone czułki i suahili.