A mnie nie dziwi. Siła naszej taktyki polega na ciągłym ruchu w ataku, raz w napadzie jest ten za chwile on jest na skrzydle w napadzie ktoś inny. I jak tu sobie wyobrazić w takiej taktyce Huntelaara? Na ławce czy na poszczególne mecze taki typ napastnika by się przydał jak np. nie idzie gra kombinacyjna to wrzutka i taki tam powalczy, ale czy opłaca się wydawać ogromne pieniądze na zawodnika na ławke?Mnie osobiście dziwi fakt, że SAF nie postawił bezwzględnie na tego zawodnika. Już pół roku temu kłóciłem się na tym forum, że Holender jest idealnym zawodnikiem jakiego potrzeba Manchesterowi:] Potrzeba nam takiego wysokiego napastnika. Wyobrażam sobie duet Tevez, Huntelaar a za nimi Rooney. Paka niesamowita. I będę strasznie kibicował aby udało się sprowadzić następce Nisterlooy`a
O czym wy dyskutujecie?:O Keane, Bruce, O'Neill :O Oni prowadzą własne zespoły w PL i myslice, że porzucili by role menadżera zeby być asystentem? Wolne żarty.Jest jeszcze Bruce ... Co do Keano to myślę e jakby dostał od nas ofertę to by jej nie odrzucił ...
A wg. mnie właśnie szukamy napastnika, który potrafi również zagrać poza polem karnym do tego wysokiego umiejącego grać tyłem do bramki i dobrze grającego głową więc Berbatov pasuje jak ulał.Też jestem zdania, że Huntelaar byłby rozwiązaniem lepszym, a może nawet i tańszym(choć do tego to nie można być pewnym). Nie chodzi o to, że nie doceniam Berbatova, z raczej o to że snajper Ajaxu ma cechy napastnika, którego szukamy. Ale z drugiej strony jeśli sprowadzimy Bułgara to na pewno nie będę rozpaczał, bo myślę że sporo mógłby wnieść do drużyny.