Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: BartekTS » 15 lip 2008, 8:37

Palermo ładnie wygląda na papierze a jestem bardzo ciekaw jak bedzie wyglądała sytuacja zgrania. W pierwszej jedynastce 8 nowych grajków, jak na moje oko trochę dużo jednak pod względem nazwisk i umiejętności wyglądaja naprawdę ciekawie.

Dokładnie, Udinese sprzedało w sumie tylko Dossene i Gyana a tam nos do kupowania za grosze i robienie talentów mają wiec kto wie czy w tym sezonie znowu ktoś nie zabłysnie w ekipie Frullianich.

Łukasz - wydutkali chodziło mi iż narazie w tym mercato wychodza jak Zabłocki na mydle :wink: Pozatym jest w Romie w rubryce napastnik chyba tylko Mirko, Francesco i Vincenzo. Tylko teraz tak, Vucinic będzie chyba występował jako lewo skrzydłowy i zostaje wam 2 grajków chyba ze policzymy Okake bo zapowiadał się nie źle, zobaczymy co słychac u niego po powrocie z Modeny. Rozumiem, że Roma jest w kryzysie finansowym ale wydaje mi się ze jeśli nie uda się sprowadzic jakiegos 'artysty' to może chociaz ktos lepszy niż przeciętniak, aczkolwiek może coś w kadrze Rzymian przegapiłem i jakis snajper jest.

Wróć do „Włochy”